reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja się witam dopiero teraz :)
Doti idziecie jak burza :D Mały zębolek :D
Sokoja zdrówka :)
Makota kiedyś mu się znudzi suszarka :) A ty chyba będziesz jej miała dość do końca życia :D
Lilla super Zolinka :D My też mamy takie futerko tylko różowe :) Uwielbiam Julcię w nim.

Boże i znów nie pamiętam co dalej :/ Czytam od rana na raty.
Dzisiaj pospałam dziecko z tatusiem szczęsliwe :D teraz krótka drzemka. Noc przespana łądnie nie budziła się więc nasivin chyba pomoga. Ale na jutro itak zamówiłam wizytę. Wolę dmuchać na zimne. A tak w ogóle mam jeszcze jedno zmartwienie bo Julka prawą rączkę do tyłu odgina jak jest na rękach. Lekarka też widać zastanawiała się co zrobić ale kazała jeszcze poczekać. Wiem, że są jakieś ćwiczenia na to ale najlepiej żeby fizjo pokazał co i jak. Może jutro da nam jakieś skierowanie gdzieś.

Ja dziś też lepszy humor, chyba dlatego, że się wyspałam w końcu:) Lilla i co byłaś z Zolą u lekarza czy już lepiej u was??

Idę poczytać inne wątki

Miłego dnia:)

Hej, jednak nie poszłam do lekarza bo katar. mniejszy i kaszlu brak. Zaraz do szkoly uciekam. Dziecko przejął ojciec :)

rozmowa:
ja: tu masz butelkę z mlekiem na wieczór.
mąż: ma wszystko wypić?
ja: niekoniecznie. ile wypije tyle wypije
mąż: ok. po połowie mam odbić, a potem drugi cycek?

i druga, ale tą tylko w skrócie opiszę. Mówię mężowi że do jedzenia Zolki nie. można zwykłego oleju bo ona musi mieć ten z dobrymi kwasami, a on mi z mostu odpowiada że dobre kwasy to na mieście można kupić :)

Bosz. Jak ja go kocham :D

Ostatnia edycja:
Witam poweekendowo/poniedziałkowo/wieczornie:))

oczy się kleją ale może uda mi się coś poczytać....

Edit:jednak nie dam rady, ok 20 stron na głównym....

Spokojnej nocki:)

Ostatnia edycja:
Witam pozno wieczorowa pora;-)
Lilla jak tam w szkole?
Kurcze po calym dniu to jestem tak padnieta,ze nie mam sily sie przekrecic w lozku. Chlopcy spia. Bartek sie rozkopal i nogi na wierzchu gole. Ktoras pytala o ubieranie do spania. Maly spi najczesciej w body na dlugi rekaw a na noZkach kocyk. Dzisiaj wyjatkowo ma body z krotkim rekawem a na to rozpiety kaftanik bo tyle razy ulal,ze skonczyly mi sie bodziaki na dlugi rekaw. Trzeba jutro pranie wsrawic.
Juz mi sie ziewa i dupa z pisania
Do jutra i spokojnej nocy:tak:

Doczytałam dzisiejszy dzień.

Doti gratuluję zeboli, ale jak burza idziecie!
U nas po kilku dniach marudzenia zębów brak nadal i nadal się nie zanosi, aby w najbliższym czasie się to zmieniło.

Chorowitkom zdrówka

Ja będę wychodzić do takiej temperatury, do jakiej będzie mi się chciało nos za Drzwi wystawić. Nie licząc przymusowego spaceru do przedszkola, ale to jakieś 50 metrów :) co by to lepiej mi się spacerowalo zamówiłam sobie mufke do wózka, ręce będą ciepłe.

Zapomnialam zapytac: Haust ty rozszerzasz juz diete malutkiej?
Aha i do dziewczyn ktore szczepia przeciwko pneumokokom jaka jeat przerwa miedzy pierwsza a druga dawka ? 26 listopada mial te refundowane szczepienie,kolejne 14 stycznia a pomiedzy bo 17 grudnua pierwsza dawka przeciwko pneumokokom.

Ostatnia edycja:
Małgorzata miałam właśnie pytać gdzie zniknelas :)
Lilla usmialam się z męża. No i dobrze ze obyło się bez lekarza.

My jednak jutro idziemy niby w nocy lepiej śpi w dzień tez mniej pokasluje ale jak zakaszle to mam wrazenie ze jej cos swiszczy w płucach lub oskrzelach. Wole sprawdzić a przy okazji z ta rączką dopytam.
U nas nic ciekawego dzien jak każdy inny, same w domu, trochę z rodzicami na skype pogadalam. Na dworze niby mrozów nie ma ale dzisiaj tak ponuro było ze nie chciało mi się tylka ruszać. Mój maz też chory a wiec dwójka dzieci do ogarnięcia.

Dobranoc :)

reklama
Agulam a jak twój
weekend?
Kornela w szkole spoko. Tylko zrobiło się zimno już i trochę mi tylek do siodełka przymarzl :/ Mam fajną grupę. Dzisiaj bawiliśmy się w odgadywanie swoich zawodów. (lektor przykleil nam karteczki na plecach z wymyślonym "kto kim jest".

Gosia u nas też bezzebnie.

Limonko a mnie mąż denerwuje bo zaczyna chorować, daje mu leki a on np z gołymi nogami na fajkę idzie :wściekła:

Do góry