reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

dzień dobry...
no ja tez mało wsypana... mały budził sie 5 razy.. zastanawiam sie podobnie jak u makoty czy mu nie zimno.. ale juz nie wiem jak go otulic cieplej - ma woombie, rożek, kocyk, ale policzki i szyjke miał zimną jak go wzięłam w nocy - karczek nie koniecznie ale leży na nim - czy to oznacza że mu chłodno??

makoto byłam ciekawa jak wyniki podowania na wieczór mleka z kleikiem - próbowałaś? jak zainteresowanie? ale widzę że efektu brak bo młody nie spał w nocy

mój bezzębny nadal.
za to nad ranem rozdrapał główkę znów - jak go z wombie wypięłam, drapie ciemieniuchę - masakra

ach muszę się pochwalić bo szczęsliwi byliśmy wczoraj: bo wielu próbach młody posmakował jedzonka!! wczoraj marchewka z ziemniakiem - tak śmiesznie wciągał jakby chciał zassać, bo jeść jeszcze nie umie ale przynajmniej już się nie krzywi i nie ma odruchów wymiotnych!!!! także żywienie będzie szło. ciesze się - mówiłam wam że mój to chudzinka. mam nadzieję, że po środowej wizycie u lekarza zaczniemy mm.

edit:
ach jesce mam pytanko: poruszałyście ten temat ale ejstem ciekawa, będziecie wyprowadzać dzieci na spacer w mróz? u nas dziś -3 ja chcę iść, ubrać się bede musiała jak bałwan, ale co tam

katka a myslałas aby dziecku podac tran?

Ostatnia edycja:
reklama
Doti - u nas bez kupy :p Wiktorkowe zeby wychodza jak szalone :o

Kum - Adas mm gardzi, a kleiku na gesto je max 5 dzieciowych lyzeczek - nie mam porownia

Bez wiatru bede wychodzila do -5, bo u mnie jest zawsze odczuwalna nizsza. Max 30 min. Dzis -3, ale jedziemy do lekarza, wiec spacer bedzie na parking ;)

Sokoja - zdrowka

Dzień dobry :-)

Sokoja zdrówka dla Was :blink:

Ja korzystam, że dzieci zdrowe i szczepionki dziś zamawiam dla Natalii.

Doti aleeee to u Was szybko idzie - super :-)

Katka spróbuj jaglankę lub syrop z aloesu. Ja ten syrop będę teraz stosowała - mam nadzieję, że pomoże :blink:
Syrop z aloesu:
200 g liści aloesu
200g miodu
Aloes umyj, obierz ze skórki i zmiksuj. Dodaj miód i wymieszaj. Trzymać w lodówce.
Dawkowanie: 2-3 razy dziennie po 1 łyżeczce.

Kum niby do -10 można na spacer. Dziś u nas wieje, że głowę urywa, więc ze spaceru nici :sorry:

Emu to moja Natka też ma - tylko ona tak kopie nóżkami, że jej spadają :-)

reklama
Dzień dobry :) Poczytam później bo dzisiaj dzień mam do popołudnia wypełniony. Zimno wieje brrrr a ja muszę tam wyjść... 3majcie kciuki żeby nas nie porwało.
Miłego dnia dziewczyny!

Do góry