reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Kum u mnie też dziś minus trzy, ale wiatru nie ma i spacer w planach. Wczoraj też tak było podobnie i mały też był na dworze, jakieś czterdzieści minut ale był;)

Doti no co Ty:eek:

Mężu pojechał do pracy, wysłał mi zdjęcie, 12km za miastem już biało:eek::eek: : ciekawe czy do nas dotrze

reklama
Dzień dobry, już w nocy próbowałam coś odpisać, alebb odmawiało mi posłuszeństwa. Dziś u nas też zimno, ale idziemy po sklepach łazić. Prezentów na Mikołajki szukać. Buziaki

Doti mam wrażenie, że się przechwalasz :-D. A tak poważnie to GRATULUJĘ!!! Bomba w takim tempie!!!

GiB jeszcze trójki i czwórki Mu zostaną, a dopiero potem przerwa, ale to też różnie bywa.

U nas też tak mroźno, że tylko nos wyciągnęłam za drzwi, żeby podać Mężowi kosz ze śmieciami i stwierdziłam, że absolutnie nie wychodzę.

Z tego co ja pamietam to teraz dwójki dolne.
Coś mi się kojarzy ze najpierw 4 rosną a pózniej 3 ale proszę tu o komentarz forumowego dentystę [emoji3]
Córka w wieku 14 miesięcy miała 16 zębów.

A właśnie wróciłam z 1,5 godzinnego spacerku. Jak dobrze się z domu wydostać.
Z Sąsiadką spacerowałam [emoji1]

4 wcześniej niż 3 , potem 5. Z siekaczami to różnie bywa,najczęsciej dolne jedynki są pierwsze. Potem albo dolne 2 albo górne 1. Tutaj kolejność dowolna. Widełki dość szerokie są.
Moja córka, nie pamiętam dokładnie kiedy, ale z pewnością przed 2 urodzinami dawno zapomniała o ząbkowaniu.

Doti, W idzie jak burza!!!

My dziś w domu siedzimy. Starsze mały kaszel jeszcze ma, mały katar, ojciec najwięcej , a ja wszystkiego po trochu.
Uśpiłam obie sztuki i mam chwilę na odpoczynek.
Mój synek wstał dziś o 9.45, ja z córką o 8.15.
Spodziewałam się,że wyspany będzie w świetnym humorze ale nic z tego...:no:

Gib fajne pazurki Ci wyszły.

Zaraziłyście mnie szlachetną paczką. Zawsze jednak przy takich akcjach mam obawy czy nie ma tam naciagaczy.Łatwiej byłoby znaleźć kogoś w swoim otoczeniu i mieć pewność, ale nie znam nikogo takiego.
Od kilku tyg zbieram niepotrzebne nam rzeczy do PCK lub Caritasu.

reklama
Doti ty chyba masz wtyki u Zębowej Wróżki :p

Sokoja jak zdrowie?

Pola sprawdzałaś tabelkę skoków?

Wrócilyśmy ze sklepów i od razu piesy na spacer zabralysmy. Mloda w body, cienkiej bluzeczce, spodenkach, skarpetkach i kombinezonie pluszowym po powrocie miała o cieple ciałko więc jest ok.

Załączniki

• 1417441684122.jpg
    1417441684122.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 38
Do góry