reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Emyly gotowałaś może Igiemu królika albo gołębia? Dostałam i nie wiem co z tym zrobić :sorry:Napiszesz mi coś w wątku rozszerzanie diety?

czeeeeść
odpowiadam co pamiętam, bo czytałam cały dzień na raty:

Mika - ja taki sam zmarzluch jestem!!! Czasami jak wychodzę na spacer to się ledwo toczę taka naubierana jestem :-D
Lilla - Zola może nie ma apetytu, nosek zatkany to i smaku nie ma. Poobserwuj, może jutro wróci do normy
Emyly - a w środę w Ikea była obfita w towar, dobrze, że jechałam w tygodniu!
Limonka - szybko do łóżka i wypoczywaj, będzie lepiej

Choinkę ubieramy dzień przed Wigilią, ale w tym roku pewnie w niedzielę, żebyśmy razem byli, bo jakoś nietęgo widzę, mnie (wariatka choinkowo-świąteczna) + małe 3 letnie adhd i śliniąco-wszystko-biorący-do-buzi bobas.

PYTANIE:
dalej męczy mnie choroba. tzn na szczęście nie mam już gorączki, ale męczy mnie straszny kaszel, no i słaba jestem. Czy to możliwe, że przez to osłabienie łapie mnie zapalenie piersi?! No tak mnie boli prawa pierś, że dotknąć nie mogę; tak od spodu, bardziej w środku i taka cieplejsza jest. Zatkanych żadnych kanalików nie mam (chyba), bo nie czuję żadnych zgrubień.

Ostatnia edycja:
Sokoja ja to się na cyckach nie znam. Zobaczę jak jutro mloda będzie jadła, czy będzie kaszel? Wczoraj miała kaszel, a dzisiaj juz jest lepiej. Nawet katarek mniej w użyciu.
Pierwsze święta Zoli a ja stroju Śnieżynki dla niej nie mam. Moja matula kupiła sukienkę i buciki do chrztu juz. Zdjęć nie mam bo tylko on line mi pokazywała.

Gocha super paznokcie:D

Mówię już dobranoc bo czuję że zaraz nas sen zmorzy.

nie pamiętam która pisała o tym liście do św mikołaja. Nie mogę otworzyć regulaminu czy możecie przybliżyć zasady?

Gosia super pazokcie :) hybryda fajna sprawa. tez by m sie przydala jakas kosmetyczka czy cos ::)
Lilla mnie suszyło tylko na poczatku pozniej tylko czasem sie zdarzalo.
Makota a twój terrorysta jak tam??
Emyly my wczoraj na zakupy sie wybralismy i uciekalismy do domu takie tłumy masakra jakas.

Jula wlasnie poszla spac, ehhh błoga cisza:) jutro bedzie lepiej mam nadzieje :) Spokojnej nocy :)

Sokoja wybierasz dziecko, któremu chcesz zrobić prezent. Oni przysyłają Ci adres dziecka i taki gotowy list do dołączenia. Możesz się podpisać, napisać coś od siebie lub po prostu zrobić niespodziankę. To wszystko :-)

reklama
Do góry