reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Yyy Lilla dzwonki, miały być dzwonki;) chyba mnie nie było przy pisaniu tego posta, albo nastrój świąteczny z powodu choinki mnie ogłupił:p

Kornela jak tylko znajdę chwilę będzie foto.

Katka no co Ty ja bez zakupów bym umarła, na dwór nie wyjdę po tym jak przymarzłam dzisiaj. Chociaż pewnie do jutra mi przejdzie. W końcu nie samym Allegro zakupoholik żyje;)

Elifit kot już wszedł na choinkę, hmm trzeba będzie przywiązać:p

Doti hurtowo u Was te ząbki wychodzą:eek:

Zapomniałam Wam napisać o wizycie sąsiadów, eh, no ten. W telegraficznym skrócie, przyjaciółmi nie zostaniemy, ale cukier będzie od kogo pożyczyć. Za to znajomi się odezwali, że zapisali nas na Sylwestra:D no i spoko w końcu ktoś zorganizował coś za mnie. Teraz tylko trzeba zrobić przegląd szafy, zrobić tragedię życiową z powodu braku odpowiedniej kiecki i pójść na shopping kupić nową:D:D:D:D

reklama
Tusia szybka jesteś z tą choinką :D Ale ja też lubię więc pewnie niedługo ubiorę:D
Katka fajnie z tą szlachetna paczką, trzeba pomagać :)
Mika ja taki sam zmarźluch jestem. Wiecznie na cebulkę.
Doti gratuluję nowych zębolów :)
Kornela zdrówka dla dzieciaków.
Lilla u mnie też jula jakoś mniej dzisiaj zjada:/ ale pampresy raczej w normie. Mam nadzieję, że u was to przejsciowe, ale jak człowiek podziębiony to i jesć się tak nie chce.

Muszę iść bo jula się budzi. Ogólnie maruda straszna boję się że poważna choroba ją bierze.

Tusia opowiedz o sąsiadach na zamkniętym ;) no i kolejnej zazdraszczam tym razem imprezy :)

Doti no to gratki kolejnych. Teraz już kasownik poczworny :)

Ja poprasowałam. Niestety zaczął mnie ząb boleć :(

Ja choinke pewnie 23.12 będę ubierać.

Młoda trzecią dzisiaj drzemkę zalicza choć może okazać się, że to dłuższy sen. Mąż poszedł pizze piec. Nic dzisiaj nie zrobiłam a ziewam i spać mi się chce.

Pytanie do matek kp. Czy nadal macie suszę w ustach podczas karmienia? Ja mam okrutną.
Kiedyś mialam kota to też wlazila (bo to kocica była) na choinki, zasłony, meble itp
Na piątek umówiłam się do znajomych na Mikołajki. Drobne prezenty mamy sobie zrobić. Nie wiem co kupić dla dwulatki? Peppa etc droga. Puzzle dostanie hurtowo od dziadków. Myślę...

edycja: dziecko juz nie spi :)
Elifit to już wiem dlaczego nigdy mnie zęby nie bolą ---> nigdy nie prasuję :D

Ostatnia edycja:
zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. Normalnie aż się popłakałam bo już nie mam siły. Stwierdzam, że moje dziecko stosuje dzisiaj terroryzm a matka probuje zwalic na chorobę. Miało nie być narzekania ale rzadko mi się to zdarza w takim wymiarze. Nawet nie ma do kogo gęby odezwać, niech ten dzień się konczy, ale jeszcze noc przede mną. Na dodatek mnie też coś rozkłada i czuję się jakby mnie ktoś przez maszynkę przepuścił.

Moje posty sa pomijane. Wiecie co Was czeka? :-D

Zimno w cholere. Bylam na wyborach. Wybralam mniejsze zlo :-D

Prezenty mam juz chyba porobione. Jakies slodycze, zapakowac i gotowe ;)

Limonka - matki nie ida na chorobowe :p ostatnio tez bylam zrypana. Bylo ok, znowu mam katar

Lilla - ja susze odczuwam w nocy po karmieniu

Doti - gratki. Niedlugo pojdziecie do kfc albo bedziecie czipsy jesc - sama sol, tluszcz i chemia :-D

Katka - tez robie szlachetna paczke

Ostatnia edycja:
Takk??? O czesc Makota nue zauwazylam Cie :p

Co do meza to wiecie jaka jest zasada? Jak zona zadowolona to i maz zadowolony:p

Ale wiecie co? To jest 4 osoba, ktora robila mi paznokcie i jestem z niej niezamowicie zadowolona. Widac, ze na codzien pracuje z drozsza klientela. Niesamowicie dokladna.
Jednak moc zadbac i siebie daje super komfort psychiczny
Elifit hak Ty sie wybierasz przed swietami to zaklep termin juz teraz bo pozniej moze byc ciezko.
Hobbit ja tesknie za depilacja u kosmetyczki :(
Lillu suszy, suszy.
Doti no to masz kasownika w domu ;) Gratki.

Mój mnie wku*wia wieczorową porą... Chyba go dziś udusze...

GiB fajnie tak gdy ktoś coś robi, paznokcie, włosy, cokolwiek. Plus 10 do lepszego samopoczucia.

Makota :-)

Limonko biedactwo. Miejmy nadzieję że noc będzie spokojna i odpoczniesz. Terrorysta padnie a ty zapadniesz w błogi, leczniczy sen..

Lilla suszyyy :p obok łóżka mam zawsze butlę..

reklama
hej dziewczynki!!!!
pojechaliśmy wczoraj odwiedzać babcie - dwa dni mnie nie było i widać mały kryzys przyniósł nam odświeżenie na forum - ruch, że nie ma kiedy doczytać. trochę was uzupełniłam.

byłam własnie ciekawa Tusia jak tak nowe znajomości - my sie będziemy przeprowadzać gdzies w lutym bo kupujemy mieszkanie. ciekawa jestem jak tam sąsiedzi.. juz tacy bardziej an stałe będą.

Lilla mnie zawsze suszy i często muszę coś zjeśc po karmieniu chociaz głodna nie jestem.

Do góry