reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry, albo raczej dzień taki sobie.
My choinkę ubieramy zazwyczaj w wigilię lub dzień przed.
GiB, ty nie musisz sobie zazdrościć [emoji5]
Przepraszam że nie napiszę więcej ale dziecko mi się budzi.

reklama
Oooo henna i paznokcie :-D bardzo pieknie. Moge pozazdroscic :)

-12 ??? :o u mnie teraz -4 i wiatr

Choinke ubieramy dzien przed wigilia. W tym roku w miejscu choinki stoi lozeczko :-D

Tusia - a daj spokoj z tymi butami... Ladne i porzadne od 300 w gore. Same kozaki z obcasem i podeszwa jak papier... Oryginalne emu masz? Fajne?

Wy macie stulejki a u nas wodniaczek. Miesiac temu bylo ok i znowu jajo powdrowalo do gory... Jutro chirurg :/

Ostatnia edycja:
GiB pozdrów męża :-D
Też bym chciała...

A tak przy okazji. Mam znajomą która zawodowo i hobbistycznie maluje i ostatnio napisała na wrocławskim forum że mało kto maluje brwi a to jednak ważny element makijażu jest. Nawet kosmetyczki omijają brwi. Więc ja zainspirowana jej radą zaczęłam malować :-D i buźka od razu inna.

A paznokcie muszę też machnąć.

Jakie plany na dziś??
Ja idę na wybory :p u mnie dogrywka :p

I jeszcze wam napiszę że się zaangażowałam w szlachetną paczkę :-)

Helloł :-)

Michalina gratulacje zdolniacho :-)

Mika niezła jesteś z tym ubieraniem ;-):-D A ja myślałam, że zmarzluchem jestem, ale przy Tobie to wymiękam :-D:rofl2:

Lilla dzięki za zaproszenie, ale samolot mi uciekł ;-):-p Może innym razem, wczoraj za to mąż mnie lampką domowego winka uraczył i taaaak mi w głowie szumiało :-D

Ja też CHCĘ KROKIETA!!!!!!!:-D:-D:-D

Choinkę z reguły ubieramy 2 dni przed Wigilią, w tym roku może w sobotę lub niedzielę ubierzemy.

Katka fajny pomysł na prezent dla rodziców :tak: My chcieliśmy zrobić sesję Mateusza z dziadkami - taki prezent na Dzień Babci i Dziadka miał być, ale teściowie nie chcieli :confused2::dry::-( Cóż.... więcej im nie zaproponuję.

Makota dasz radę. -4 w porównaniu do -12 to mały pikuś ;-)

Dziś jedziemy na imieniny do teścia. Idę się zrobić :-D

Katka ale malowanie brwi mimo henny? Wiesz ja Ciebie zawsze widzialam w swietnym makijazu ;)
Wiecie w pl chodzilam regularnie do kosmetyczki. Maz rzadko wiedzial kiedy i raczej widzial efekty i cieszyl z depilacji ;p Tutaj to wyzsza szkola jazdy- konto meza i polka w weekendy dorabia to i widzi maz i wie ile kosztuje- niestety:p
Haust milego imprezowania. Katka powyboruj sie za mnie ;p
ja siedze w kuchni, jeszcze w pidzamie- lazania bedzie.

GiB to chyba chodzi o to że makijażem łatwiej ułożyć kształt i brwi są w ogóle ułożone a nie tak że każdy włos w inną stronę. I kolor jest. I zamalowane niedoskonałości (ja mam "dziury" tzn miejsca w których mniej czy też rzadsze brwi rosną, nie wiem jak to wyjaśnić) Ja to tak zrozumiałam.
Zawsze szczoteczką ze starego tuszu "czeszę" brwi. A dodatkowo kredką je traktuję. Niektórzy cieniem malują - ja bym nie umiała.
Mogę spytać Jagody na mwmw co miała dokładnie na myśli jeśli chcesz? Kilka dni temu o tym pisała bo wzięła się z nudów za metamorfozy makijażowe ;-)

A co do mojego makijażu - dziękuję to miłe. Tylko że ja się zwyczajnie maluję. Przynajmniej mnie się tak wydaje :-D i rzaaadko :-D

Ostatnia edycja:
Oficjalnie witam Was "wariatki". Milej niedzieli. Do mnie dzisiaj kobietka przyjezdza na henne i paznokcie ;) Maz stawia :p. U mnie 9 i wszyscy w wyrku ;)
ja planuje w pl do kosmetyczki uderzyc. henny nigdy nie mialam ale chyba powinnam. w ogole ja sie bardzo malo maluje. tylko na wyjscia puder i tusz, ew. blyszczyk powiekszajacy i od parady cienie i kredka do oczu.
Tusiaczku, ja tam wolałabym kawkę, ale wolę nie ryzykować z kofeiną.
A lumpeksing też uprawiam i uwielbiam. Ostatnio super sukienka dla córki za 7 zł i sweterek na wiosnę dla małego.

Lilla zainspirowałaś moje sny. Dziś sprzedałam cienkie rajstopy od projektanta !!!! :-D z dziurą za 400 zł. Uśmiałam się po przebudzeniu. Niestety nazwiska nie pamiętam ;-)

To sie nazywa przedsiebiorczosc. Brawo Mika.

Mąż mi telefon naprawia bo system zamulał wiec byłam bez dostepu do bb.
Elifit, Makota i Kornela (mam nadzieje ze dobrze pamietam) wspólczuję problemów z siusiakami. powodzenia.

wlasnie mloda ochustowalam zeby spala bo oczy tarła i darla sie jak diabel w kapieli. (w swieconej wodzie).
KOCHAM TO ZE ONA TAK LADNIE ZASYPIA W CHUSCIE. denerwuje mnie ze zawsze krzywo jest ulozona bo nie umiem dobrze dociagnac :/

nie mam pomyslu na obiad dzisiaj.

reklama
Tak myślałam,że z tym marznięciem to ja normalna nie jestem. Dziś np spałam w długim rękawie, spodniach, szlafroku i pod kołdrą. Dziecko małe w cienkim śpiworku, starsze ciągle odkryte:-(

Oooo kosmetyczka...Dawno nie byłam. Kiedyś regularnie chodziłam i miałam fajną cerę. Ale moja w weekendy nie pracuje a w tyg nie ma jak:-(

Marzę o zakupach ze stylistką. Bo ja wyczucia za grosz nie mam, więc wolę dla dzieci kupować.
Koleżanka raz na jakiś czas idzie z taką kobietą, robi zapasy i ma z głowy.
Kiedyś nawet od męża dostałam "talon" na takie zakupy. Sam wydrukował, ale był dość hojny. Szkoda,że okazji nie było i leży 2 lata niewykorzystany:no:

Do góry