reklama
makota89
Fanka BB :)
Oooo henna i paznokcie bardzo pieknie. Moge pozazdroscic
-12 ??? u mnie teraz -4 i wiatr
Choinke ubieramy dzien przed wigilia. W tym roku w miejscu choinki stoi lozeczko
Tusia - a daj spokoj z tymi butami... Ladne i porzadne od 300 w gore. Same kozaki z obcasem i podeszwa jak papier... Oryginalne emu masz? Fajne?
Wy macie stulejki a u nas wodniaczek. Miesiac temu bylo ok i znowu jajo powdrowalo do gory... Jutro chirurg :/
-12 ??? u mnie teraz -4 i wiatr
Choinke ubieramy dzien przed wigilia. W tym roku w miejscu choinki stoi lozeczko
Tusia - a daj spokoj z tymi butami... Ladne i porzadne od 300 w gore. Same kozaki z obcasem i podeszwa jak papier... Oryginalne emu masz? Fajne?
Wy macie stulejki a u nas wodniaczek. Miesiac temu bylo ok i znowu jajo powdrowalo do gory... Jutro chirurg :/
Ostatnia edycja:
Gosia i Bartek
Kasia ja na zakupy sie nie wybieram. Chyba, ze zmienie rozmiar. To co sie tu dzieje w sobote przed swietami na ulicach i w sklepach egh z wozkiem przejsc masakra. A starszy mocno za reke trzymany.
Katka***
GiB pozdrów męża
Też bym chciała...
A tak przy okazji. Mam znajomą która zawodowo i hobbistycznie maluje i ostatnio napisała na wrocławskim forum że mało kto maluje brwi a to jednak ważny element makijażu jest. Nawet kosmetyczki omijają brwi. Więc ja zainspirowana jej radą zaczęłam malować i buźka od razu inna.
A paznokcie muszę też machnąć.
Jakie plany na dziś??
Ja idę na wybory u mnie dogrywka
I jeszcze wam napiszę że się zaangażowałam w szlachetną paczkę :-)
Też bym chciała...
A tak przy okazji. Mam znajomą która zawodowo i hobbistycznie maluje i ostatnio napisała na wrocławskim forum że mało kto maluje brwi a to jednak ważny element makijażu jest. Nawet kosmetyczki omijają brwi. Więc ja zainspirowana jej radą zaczęłam malować i buźka od razu inna.
A paznokcie muszę też machnąć.
Jakie plany na dziś??
Ja idę na wybory u mnie dogrywka
I jeszcze wam napiszę że się zaangażowałam w szlachetną paczkę :-)
haust
Helloł :-)
Michalina gratulacje zdolniacho :-)
Mika niezła jesteś z tym ubieraniem ;-) A ja myślałam, że zmarzluchem jestem, ale przy Tobie to wymiękam
Lilla dzięki za zaproszenie, ale samolot mi uciekł ;-) Może innym razem, wczoraj za to mąż mnie lampką domowego winka uraczył i taaaak mi w głowie szumiało
Ja też CHCĘ KROKIETA!!!!!!!
Choinkę z reguły ubieramy 2 dni przed Wigilią, w tym roku może w sobotę lub niedzielę ubierzemy.
Katka fajny pomysł na prezent dla rodziców My chcieliśmy zrobić sesję Mateusza z dziadkami - taki prezent na Dzień Babci i Dziadka miał być, ale teściowie nie chcieli :-( Cóż.... więcej im nie zaproponuję.
Makota dasz radę. -4 w porównaniu do -12 to mały pikuś ;-)
Dziś jedziemy na imieniny do teścia. Idę się zrobić
Michalina gratulacje zdolniacho :-)
Mika niezła jesteś z tym ubieraniem ;-) A ja myślałam, że zmarzluchem jestem, ale przy Tobie to wymiękam
Lilla dzięki za zaproszenie, ale samolot mi uciekł ;-) Może innym razem, wczoraj za to mąż mnie lampką domowego winka uraczył i taaaak mi w głowie szumiało
Ja też CHCĘ KROKIETA!!!!!!!
Choinkę z reguły ubieramy 2 dni przed Wigilią, w tym roku może w sobotę lub niedzielę ubierzemy.
Katka fajny pomysł na prezent dla rodziców My chcieliśmy zrobić sesję Mateusza z dziadkami - taki prezent na Dzień Babci i Dziadka miał być, ale teściowie nie chcieli :-( Cóż.... więcej im nie zaproponuję.
Makota dasz radę. -4 w porównaniu do -12 to mały pikuś ;-)
Dziś jedziemy na imieniny do teścia. Idę się zrobić
Gosia i Bartek
Katka ale malowanie brwi mimo henny? Wiesz ja Ciebie zawsze widzialam w swietnym makijazu
Wiecie w pl chodzilam regularnie do kosmetyczki. Maz rzadko wiedzial kiedy i raczej widzial efekty i cieszyl z depilacji ;p Tutaj to wyzsza szkola jazdy- konto meza i polka w weekendy dorabia to i widzi maz i wie ile kosztuje- niestety
Haust milego imprezowania. Katka powyboruj sie za mnie ;p
ja siedze w kuchni, jeszcze w pidzamie- lazania bedzie.
Wiecie w pl chodzilam regularnie do kosmetyczki. Maz rzadko wiedzial kiedy i raczej widzial efekty i cieszyl z depilacji ;p Tutaj to wyzsza szkola jazdy- konto meza i polka w weekendy dorabia to i widzi maz i wie ile kosztuje- niestety
Haust milego imprezowania. Katka powyboruj sie za mnie ;p
ja siedze w kuchni, jeszcze w pidzamie- lazania bedzie.
Katka***
GiB to chyba chodzi o to że makijażem łatwiej ułożyć kształt i brwi są w ogóle ułożone a nie tak że każdy włos w inną stronę. I kolor jest. I zamalowane niedoskonałości (ja mam "dziury" tzn miejsca w których mniej czy też rzadsze brwi rosną, nie wiem jak to wyjaśnić) Ja to tak zrozumiałam.
Zawsze szczoteczką ze starego tuszu "czeszę" brwi. A dodatkowo kredką je traktuję. Niektórzy cieniem malują - ja bym nie umiała.
Mogę spytać Jagody na mwmw co miała dokładnie na myśli jeśli chcesz? Kilka dni temu o tym pisała bo wzięła się z nudów za metamorfozy makijażowe ;-)
A co do mojego makijażu - dziękuję to miłe. Tylko że ja się zwyczajnie maluję. Przynajmniej mnie się tak wydaje i rzaaadko
Zawsze szczoteczką ze starego tuszu "czeszę" brwi. A dodatkowo kredką je traktuję. Niektórzy cieniem malują - ja bym nie umiała.
Mogę spytać Jagody na mwmw co miała dokładnie na myśli jeśli chcesz? Kilka dni temu o tym pisała bo wzięła się z nudów za metamorfozy makijażowe ;-)
A co do mojego makijażu - dziękuję to miłe. Tylko że ja się zwyczajnie maluję. Przynajmniej mnie się tak wydaje i rzaaadko
Ostatnia edycja:
Lilla My
ja planuje w pl do kosmetyczki uderzyc. henny nigdy nie mialam ale chyba powinnam. w ogole ja sie bardzo malo maluje. tylko na wyjscia puder i tusz, ew. blyszczyk powiekszajacy i od parady cienie i kredka do oczu.Oficjalnie witam Was "wariatki". Milej niedzieli. Do mnie dzisiaj kobietka przyjezdza na henne i paznokcie Maz stawia . U mnie 9 i wszyscy w wyrku
Tusiaczku, ja tam wolałabym kawkę, ale wolę nie ryzykować z kofeiną.
A lumpeksing też uprawiam i uwielbiam. Ostatnio super sukienka dla córki za 7 zł i sweterek na wiosnę dla małego.
Lilla zainspirowałaś moje sny. Dziś sprzedałam cienkie rajstopy od projektanta !!!! z dziurą za 400 zł. Uśmiałam się po przebudzeniu. Niestety nazwiska nie pamiętam ;-)
To sie nazywa przedsiebiorczosc. Brawo Mika.
Mąż mi telefon naprawia bo system zamulał wiec byłam bez dostepu do bb.
Elifit, Makota i Kornela (mam nadzieje ze dobrze pamietam) wspólczuję problemów z siusiakami. powodzenia.
wlasnie mloda ochustowalam zeby spala bo oczy tarła i darla sie jak diabel w kapieli. (w swieconej wodzie).
KOCHAM TO ZE ONA TAK LADNIE ZASYPIA W CHUSCIE. denerwuje mnie ze zawsze krzywo jest ulozona bo nie umiem dobrze dociagnac :/
nie mam pomyslu na obiad dzisiaj.
kornela123
Katka a jak to jest z ta szlachetna paczka? Odsaje sie tezbuztwane ubrania,zabawki czy wszystko kupuje nowe?
reklama
Tak myślałam,że z tym marznięciem to ja normalna nie jestem. Dziś np spałam w długim rękawie, spodniach, szlafroku i pod kołdrą. Dziecko małe w cienkim śpiworku, starsze ciągle odkryte:-(
Oooo kosmetyczka...Dawno nie byłam. Kiedyś regularnie chodziłam i miałam fajną cerę. Ale moja w weekendy nie pracuje a w tyg nie ma jak:-(
Marzę o zakupach ze stylistką. Bo ja wyczucia za grosz nie mam, więc wolę dla dzieci kupować.
Koleżanka raz na jakiś czas idzie z taką kobietą, robi zapasy i ma z głowy.
Kiedyś nawet od męża dostałam "talon" na takie zakupy. Sam wydrukował, ale był dość hojny. Szkoda,że okazji nie było i leży 2 lata niewykorzystany
Oooo kosmetyczka...Dawno nie byłam. Kiedyś regularnie chodziłam i miałam fajną cerę. Ale moja w weekendy nie pracuje a w tyg nie ma jak:-(
Marzę o zakupach ze stylistką. Bo ja wyczucia za grosz nie mam, więc wolę dla dzieci kupować.
Koleżanka raz na jakiś czas idzie z taką kobietą, robi zapasy i ma z głowy.
Kiedyś nawet od męża dostałam "talon" na takie zakupy. Sam wydrukował, ale był dość hojny. Szkoda,że okazji nie było i leży 2 lata niewykorzystany