reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Piździ :-)
Nawet kot robił kilka podejść do wymarszu na spacer a po otwarciu patrzy na mnie, jakby ten chłód to była moja wina. I nie poszedł. Śpi na moim szlafroku...

GiB ja o takiej sesji foto myślę by na 60-tkę zrobić moim rodzicom z wnukami. A raczej wnuczkami bo same dziewczynki :-D

Lilla u mnie było 1 karmienie a też się tak czuję niewyspana. Próbuję męża przekonać by zrobił śniadanie... Ale mi to słabo idzie.

Graza a próbowałaś się wspomóc herbatką na zmniejszenie pokarmu? Działa delikatnie ale przynajmniej mnie przyniosła ulgę.

Tusia skąd pomysł na zmianę fury dla dziecia? A odnośnie krokietów to podeślij, mój się ucieszy ;-) jeszcze jakiś barszczyk do tego i w pełni byłby zadowolony. Jadłam kiedyś krokiety z brokułami i serem. Kurde dobre były. Takie inne.

Witam z rana.

Lilla Zuza też namiętnie włosy ojcu i bratu również drze ;)

GiB noo co ty. My tu poważne fanki. Prywatną praktykę już dawno obejrzałam wszystkie sezony. Fajnie że do chirurgów dołączyła Amelia :)
Więcej czasu nie mam. Siedzę wieczorem jak dzieci śpią. Za dnia nic kompletnie nie zrobię a i ostatnio męża pomocy mniej.

Tusiaczek noo takie zakupy js też lubię :) lumpy rządzą. Za chustą patrzyłas? ;)
Pola żeby zrozumieć o co chodzi z tym pomijaniem to trzeba spytać dziewczyn które się przestały udzielać na bb.
Kornela mój syn też ma stulejke. Jakie u was zalecenia?

Ostatnia edycja:
Tusiaczku, ja tam wolałabym kawkę, ale wolę nie ryzykować z kofeiną.
A lumpeksing też uprawiam i uwielbiam. Ostatnio super sukienka dla córki za 7 zł i sweterek na wiosnę dla małego.

Lilla zainspirowałaś moje sny. Dziś sprzedałam cienkie rajstopy od projektanta !!!! :-D z dziurą za 400 zł. Uśmiałam się po przebudzeniu. Niestety nazwiska nie pamiętam ;-)

Elifit narazie diatal masc ze sterydami i jak nie pomoze to operacja. U niego jak sika to robi sie taka bombka na kobcu siusiaka zanim moczy wypkynie i boli go to. W dodatku ma przez to zapalenia ciagle.....oni licza na ta masc ale lekarz mowi,ze chyba marne szanse na to. Maly ma 2 lata. A jakie u Was zalecenia?
Maly poszedl spac o polnocy ale spalusmy do 9 wiec tylko sie cieszyc.
Kiedy ubieracie choinke?

Elifit narazie diatal masc ze sterydami i jak nie pomoze to operacja. U niego jak sika to robi sie taka bombka na kobcu siusiaka zanim moczy wypkynie i boli go to. W dodatku ma przez to zapalenia ciagle.....oni licza na ta masc ale lekarz mowi,ze chyba marne szanse na to. Maly ma 2 lata. A jakie u Was zalecenia?
Maly poszedl spac o polnocy ale spalusmy do 9 wiec tylko sie cieszyc.
Kiedy ubieracie choinke?

Choinkę dzień przed Wigilią.
Oj to u niego już poważnie :( chyba bez zabiegu się nie obejdzie.
U nas jest 5mm dziurka. Nie ma problemu z siusianiem tylko zapalenie ostatnio było. Odciągamy codziennie i coś tam trochę działa a tak to też liczymy na maść.

GiB zazdraszczam i henny i pazurów.

DObry, a raczej nie taki dobry. jestem niewyspana, zła i zirytowana. Dopadła mnie forumowa klątwa. Pochwaililam Julkę, że ładnie spi po kropelkach a potem jak zaczeła wywijać i marudzić. Byla godzina darcia i pół godziny spania. Oczy na zapałki nie mam siły :(. Tak dzisiaj będę narzekać. W dodatku calutki dzień sama bo mąż do 22 pracuje. :(:( Jeszcze zebym mogła z julka się kimnąć w dzien ale ona tylko 30 min i pobudka ehhh. Zły dzień.

Jutro chyba jednak zamówię wizytę, ale pewnie i tak dostanę gdzieś na środę dopiero. Idę sie poużalać jaka jestem zmęczona i niewyspana :( A porzedniej nocy spałam 3 godziny bo znajomi nocowali i tak wyszlo. Ehhhh idę nie zamulam.

Milego dnia

reklama
dzien dobry!
wyjechalismy na weekend do dziadkow meza do szczytba - tu dzis rano -12!! zimnooooo!

s.michalina - przepraszam za zamieszanie, to nie od nasivin a o neosine. wybacz!

mika - to niezly zmarzluch z Ciebie :-) ja tez zmarzluch jestem ale nie zakladam az tylu warstw na siebie :-)

podniosl sie temat "wyscigu szczurow" juz kilkukrotnie szczegolnie w zyciu realnym zauwazylam jak bardzo ostroznym trzeba byc opowiadajac o swoim dziecku do innej matki - szczegolnie matki ktora ma dziecko w podobnym wieku.
ja jednak lubie czytac o waszych postepach i nowych umiejetnosciach bo nawet jak Oliwia czegos jeszcze nie robi to pozniej wyczekuje tego.

kornela - zdrowia dla dzieci. mojej sasiadki syn tez ma zapalenie ukladu moczowego, oj maja sie z tym moczem, i niestety co chwile na konsultacje do CZD jezdza.

lilla - a o co chodzi z ta koniecznoscia odpisywania kazdemu? przyznaje sie ze wyznaje taka sama zasade - jak nie wiem to nie pisze i juz.

apropo jeszcze chirurgow to na fox life leca ostatnio powtorki od 5 sezonu (aktualnie juz 9) i wszystkie ogladam i jeszcze nagrywam 'na potem' :-D
prywatna praktyke tez ogladalam :-D
ja w tym roku choinki chhba u siebie nie bede ubierac, juz 17.12 wyjezdzam dla siostry i wracam dopiero 29.

henna i manicure - eh... marzy mi sie ale cala kase teraz oszczedzam na szoping w uk u siostry :-D

Do góry