reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Tusiu, ale jak ja kibicuje Wałęsie to trochę głupio będzie oglądać już. JAK KTOŚ OBEJRZY MASTER CHEFA TO PROSZE NIE PISAĆ SZCZEGÓŁÓW NA FORUM BO MY OGLĄDAMY Z OPÓŹNIENIEM

Pierwsza pobudka od 20 :)
Baki caly czas puszcza jak stara. Furczy nosem, ale nie będę odciagac bo ja obudze.
Spokojnej nocy.

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiu a ty karmisz czy tylko nie śpisz?
Przeczytałam twoje zainteresowania i sobie przypomniałam. Zola wykazuje żywe zainteresowanie psami. Tak się wyrywa żeby je łapać, ze trzeba jej pilnować bo w ręce zostaje jej garść klakow i pcha je za chwilę do buzki. ale ten błysk w oku i zadowolenie gdy dotyka psa. bezcenne

Ostatnia edycja:
Lilla wybacz jeszcze raz. Ja też kibicowałam Wałęsie dlatego z żalu musiałam się podzielić. Strasznie fajny chłopak, taki co to można z nim konie kraść. W dodatku chyba z Twoich stron?
Lilla przekaż proszę listę programów i seriali jakie oglądasz z opóźnieniem to będę mieć to na uwadze. Master Chefa już zanotowałam:p:thumbup:

Dzień dobry. Szymek wpadł na to samo o 6.30. Wpakowałam do łóżeczka sama leżę na kanapie i przysypiam

Dzień dobry,

mój dzieć już od rana gaworzy, pobudka przesunęła się z 5:30 na 6 dobre i pół godz. Zastój mam nowy to się już robi nudne, no cóż ćwiczę cierpliwość.
Hobbit czyli jak rozumiem to bez oksytocyny ściągałaś pierś przez 1,5h? teraz nadal ją zażywasz? ostatnio w porad lakta poprosiłam o oksytocy ale kobitka stwierdziła że wypływ jest ok więc nie będzie podawać. Hobbit podaj przepis jak je tresowałaś:)?

Małemu cały czas w nosku furczy próbuję odciągać fridą mało idzie, o dziwo katarkiem w ogóle nic. Czy to furczenie może być z tego że czasami młodemu się ulewa?2 grudnia mamy szczepienie, we wtorek byliśmy u dr prywatnie mówi że dla niej K jest zdrowy to z czego to furczenie?

Pola dzięki za pomysł na prezent dla męża:)

Przy takiej pogodzie tj. zimno, mżawka jak długo spacerujecie z dziećmi? Jak jest taka duża wilgotność powietrza to też wychodzicie z domku?

Z nowych umiejętności to K zaczyna coraz więcej gaworzyć potrafi przez 1h cały czas mówić, jak jest śpiący to trze oczka rączkami, wkłada i wyciąga smoka z buzi, przy tym zaciesz ogromny, gorzej z jego motoryką. Zapomniał jak się przewraca z brzuszka na plecy w drugą stronę tylko na bok potrafi, nóżek nie łapie:(

Notorycznie oglądam jak się obkładam kapustą MadMena i Żonę idealną.

Hej :)

Małgorzatka będzie dobrze :)
Współczuję dziewczyny problemów z piersiami. Kurde wytrwałe jesteście.
Lilla widzę że dzisiaj jakiś dzień bólu głowy. Mnie też pół dnia napierdziela, wziełam procha przesło, teraz wraca:/ Też jestem wredna i wszystko mnie irytuje jak mnie coś boli. Jeszcze Jula lekko marudna była i jak rzadko były momenty że się irytowałam strasznie.
Agulam normlanie kąpie się bez kostiumu :) Ale że chcieliśmy uwiecznić pierwszą dorosła kąpiel Julki to nie wypadało tyłkiem świecić :)
Zdrówka zdrówka dla wszytskich bez wyjątku :)

Jak pisałam u n as dziś cięzki dzień, mimo brzydkiej pogody poszłam na dwór i udało mi sie trafić jedynie na mżawkę a nie na zlewę. Dzisiaj trochę dłużej sobie posiedze bo jutro mąż wstaje :)
Idę znaleźć coś do oglądania :)

Spokojnej nocki
Aha:-D tak to rozumiem :)

Hania o 7 pobudke zrobiła ale to dlatego że Wiki do szkoly się szykuje i hałas robi.

Graza z tymi spacerami to różnie bywa. Staram się wychodzić codziennie,bo Hania uwielbia.wczoraj byliśmy godzinkę a przedwczoraj gdzie było słonecznie/mroznie byłyśmy 2 h.

Małgosiu jak Ola?

Tusiaczku prześlij troszkę tych krokietow :);)

Dzień doberek w ogóle,spijam kawusie a potem wyciągam męża na zakupy,chciałam dywan kupić :)

Miłego dnia

reklama
Hej!

Malgorzatka - te starszaki to sa ;) na pewno nic zlego sie nie stalo
Graza - jak wieje i jest zimno 30-40 min. Jak wieje to godzine, a jak ladnie to tyle, na ile terrorysta pozwoli.

Noc do dupy. Norma.

Zglaszalyscie w us zmiane stanu cywilnego? Podobno osoby identyfikujace sie nr pesel nie musza tego robic

Milego dnia

Do góry