reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Witam wieczornie.
Z tego co pamiętam co miałam odpisać to tyle, że moje dziecko też było zawsze marudnę wieczorem, ale już jest lepiej. Udało nam się przestawić ostatnią drzemkę na ok 16-17 także do 19-20 jest spoko jak zaczyna się marudzenie to szybko kąpiel, mleko i spać;)
To tyle mam do napisania.
Dzisiaj zachciało mi się, a właściwie mężowi krokietów. Ponad dwie godziny stania w kuchnia, bo oczywiście Tuś musiała jak dla pułku wojska nagotować. Będziemy je jeść przez miesiąc.
W dodatku Wałęsa nie wygrał Top Szefa. No i foch:mad:
Padam na ryjek.
Dobranoc :D

reklama
Kuzwa Ola właśnie spadła z łóżka i obila głowę o łóżeczko... Spala u nas na łóżku i tak się wiercila, że spadła. Ma Giza silnego na głowie a ja się boję

Lilla wybacz ;) ale nie powiedziałam Ci kto wygrał:p
Dobranoc Małgosiu, nie martw się dzieci są twarde:thumbup:

Mój mężu nie dość że poznał sąsiadów, to jeszcze becikowe załatwił. Co mnie zdziwiło to ze juz jutro ma się zgłosić po decyzję. U Was też to tak szybko idzie? Do wypłaty też takie tempo?

reklama
Hej :)

Małgorzatka będzie dobrze :)
Współczuję dziewczyny problemów z piersiami. Kurde wytrwałe jesteście.
Lilla widzę że dzisiaj jakiś dzień bólu głowy. Mnie też pół dnia napierdziela, wziełam procha przesło, teraz wraca:/ Też jestem wredna i wszystko mnie irytuje jak mnie coś boli. Jeszcze Jula lekko marudna była i jak rzadko były momenty że się irytowałam strasznie.
Agulam normlanie kąpie się bez kostiumu :) Ale że chcieliśmy uwiecznić pierwszą dorosła kąpiel Julki to nie wypadało tyłkiem świecić :)
Zdrówka zdrówka dla wszytskich bez wyjątku :)

Jak pisałam u n as dziś cięzki dzień, mimo brzydkiej pogody poszłam na dwór i udało mi sie trafić jedynie na mżawkę a nie na zlewę. Dzisiaj trochę dłużej sobie posiedze bo jutro mąż wstaje :)
Idę znaleźć coś do oglądania :)

Spokojnej nocki

Do góry