reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Witam wieczornie.
Z tego co pamiętam co miałam odpisać to tyle, że moje dziecko też było zawsze marudnę wieczorem, ale już jest lepiej. Udało nam się przestawić ostatnią drzemkę na ok 16-17 także do 19-20 jest spoko jak zaczyna się marudzenie to szybko kąpiel, mleko i spać;)
To tyle mam do napisania.
Dzisiaj zachciało mi się, a właściwie mężowi krokietów. Ponad dwie godziny stania w kuchnia, bo oczywiście Tuś musiała jak dla pułku wojska nagotować. Będziemy je jeść przez miesiąc.
W dodatku Wałęsa nie wygrał Top Szefa. No i foch:mad:
Padam na ryjek.
Dobranoc :D

reklama
Kuzwa Ola właśnie spadła z łóżka i obila głowę o łóżeczko... Spala u nas na łóżku i tak się wiercila, że spadła. Ma Giza silnego na głowie a ja się boję

Lilla wybacz ;) ale nie powiedziałam Ci kto wygrał:p
Dobranoc Małgosiu, nie martw się dzieci są twarde:thumbup:

Mój mężu nie dość że poznał sąsiadów, to jeszcze becikowe załatwił. Co mnie zdziwiło to ze juz jutro ma się zgłosić po decyzję. U Was też to tak szybko idzie? Do wypłaty też takie tempo?

reklama
Hej :)

Małgorzatka będzie dobrze :)
Współczuję dziewczyny problemów z piersiami. Kurde wytrwałe jesteście.
Lilla widzę że dzisiaj jakiś dzień bólu głowy. Mnie też pół dnia napierdziela, wziełam procha przesło, teraz wraca:/ Też jestem wredna i wszystko mnie irytuje jak mnie coś boli. Jeszcze Jula lekko marudna była i jak rzadko były momenty że się irytowałam strasznie.
Agulam normlanie kąpie się bez kostiumu :) Ale że chcieliśmy uwiecznić pierwszą dorosła kąpiel Julki to nie wypadało tyłkiem świecić :)
Zdrówka zdrówka dla wszytskich bez wyjątku :)

Jak pisałam u n as dziś cięzki dzień, mimo brzydkiej pogody poszłam na dwór i udało mi sie trafić jedynie na mżawkę a nie na zlewę. Dzisiaj trochę dłużej sobie posiedze bo jutro mąż wstaje :)
Idę znaleźć coś do oglądania :)

Spokojnej nocki

Do góry