reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Michalinko mój zajmuje się tylko wieczorami, a w niedziele to lubie rodzinnie wychodzić my dwoje plus wózek i pies.

Myślę ze Adasko może się oburzyc tym obgadywaniem, więc uważaj Makota

reklama
buahahaha Michalina wizja takiej imprezki poprawiła mi humor :-D To trzymam Cię za słowo, że skombinujesz towarzystwo i trochę zaszalejemy :-D.

Aha i miałam Ci pisać o tym fryzjerze ;-). Tylko dlatego wybrałam taką opcję, bo moja siostra ma salon fryzjerski i w żaden sposób nie podejmuję się walki z włosami w mojej rodzinie, pozostawiam to w jej nożyczkach. A że jest chrzestną Maleństwa, a szwagier chrzestnym starszaka to mają dożywotnio bezpłatne strzyżenie ;-).

Dziewczyny to tylko moj maluszek nie lapie sie za kolanka i stopki? Za to szaleje z obritami. Co go poloze na plecy to on juz obrot na brzuch. Co go przekrece bo jeczy to ten spowrotem na brzuch.
Mi maz zaczal pomagac,zostaje czesto z malym, wcziraj on zajmoeal sie nim caly dzien.

Makota jesteś the Best;)
Ja kiedyś mamie powiedziałam że pewnie Szymek nie jest zadowolony z jej wizyty jak mi od progu wyskoczyła z pytaniem - Czemu on płacze?
Chyba sobie na drzwiach każe wyryć złotą czcionką, że powyższego pytania się w moim domu nie zadaje.

Undomiel zapalenie zeszło. Smaruje maścią ale czeka nas wizyta u chirurga dziecięcego bo mimo że odciągam to nie da się do końca. Ale to już spokojnie. Ponoć do 5 rż mam czas

Sokoja - hmm szkoda, że moi rodzice nie pomyśleli o praktycznych chrzestnych :-p fryzjer, prawnik albo lekarz... księgowa i górnik. Choć my dla Mel jeszcze gorzej wybraliśmy audytor i przedszkolanka :-D

Kornela - mojej córce temat stópek też wisi i powiewa ;-)wie że są i to jej wystarcza. I dobrze, że mąż się cię odciążył, to jest bardzo potrzebne.

Lilla - uwielbiam wspólne spacery, najlepiej wtedy w chuście, żeby można się było za ręce trzymać.

Tusiaczku - ja to powinnam sobie na czole złotą nicią wyhaftować w takim razie ;-)

Smsy mojego M. z delegacji są w stylu "ale tu jest beznadziejnie| |miasto do kitu" "jedzenie niedobre" "nudno" i teraz się zastanawiam czy faktycznie konferencja z tych wybitnie nieudanych czy może nie chce mi robić przykrości :cool2:

Ostatnio Mel zaczęła strasznie się wiercić przez sen, nie wiem co może być przyczyną.

Poczytałam i nie pamiętam jak zwykle co chciałam napisać....:sorry2:

Do klubu kasownika wymagania spełniamy, poza jednym najważniejszym. Zębów brak , żadnych oznak w ustach też nie widać:no:

Już się cieszyłam,że mamy długie przerwy w nocy i się skończyły.Teraz co 2,5-3,5 h znowu jak na początku. Rano są najdłuższe przerwy, albo jedzenie po kilka łyków. Wieczorem cycki się przestawiają na małe zapotrzebowanie i jest tragedia. dziecko wyciąga z obu i się denerwuje,że nie leci. I tak się bujamy.
Chyba niedługo czas na zupki :tak:

Do mycia pojedynczych ząbków można użyć gumowych szczoteczek albo obrabiać jak do tej pory gazikiem. Trzeba tylko wybierać te szorstkie gaziki.

Chyba mnie choroba bierze, katar mam, zimno mi. Ten mroźny wiatr mnie dziś wykończył.
A u starszaka w przedszkolu ospa..Mam nadzieję,że nas ominie.

Podziwiam Was za wyjścia na basen. Mnie przerasta ta cała logistyka:no:

reklama
Do góry