reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja też nie czyszcze dziąseł młodej mimo że takie plany miałam będąc w ciąży. Może z pierwszym pokarmem się za to zabiorę.
Dziewczyny ze starszymi dziecmi kiedy można uczyć plucia? np pasty do zębów?

Lilla jestes pewna, ze chcesz uczyc pluc? Gaza szorstka ma oproca utrzymywania czystosci pomagac lepiej znosic zabkowanie.
Doti ja playmobil kupowalam poltorarocznej dziewczynce- mamusie z wozkiem i dzidzia.
zalezy ile chcesz wydac i co rodzice akceptuja. Sa zestawy duplo dziewczece np. Ze zwierzetami, fajna lala itp.

Gosia ale mam na myśli dzieciaki 2-3 letnie które same zęby myją. Dorośli pluja pastą i zastanawiam się kiedy dziecko się tego uczy. wcześniej musi specjalne pasty używać, co nie?

Ostatnio mi dentystka mowila, ze dziecia trzeba pilnowac z myciem zebow. do ok 12r.z. - lenistwo i cwaniactwo. Moj ma od 2 r.z szczoteczke elektryczna. Od pol roku porzadna. Rano dziec moze myc sam pod nadzorem ale wieczorem przez doroslego. Nie pamietam kiedy paste wprowadzilismy. Na pewno z poltora roku uzywamy plynu do plukania.

Co za dzien:/ Laura nie miala dzis humoru:/ plakala o byle co, ciezko bylo jej zasnac.. Wyplakala sie dzis za wszystkie czasy chyba:/

Doszla tez zyrafa Sophie, mala od razu zlapala z nia kontakt:) ssie jej leb:D aaale zeby nie bylo tak slodko, to okazalo sie ze moj pies mysli, ze to jego zabawka:/ bo piszczy a on od szczeniaka dostawal duzo piszczacych zabawek. Nie moglam go odgonic od Laury:/ ciagle siedzi i placze za nia, nawet teraz zyrafa jest schowana w komodzie a on siedzi obok i oczywiscie placze:/

Gdzies wyczytalam, ze Makota zaklada klub terrorysty. Jestem pierwsza w kolejce do zapisania:D

Laura spi juz, wiec i ja ide.
Spokojnej nocy zycze,
Dobranoc.

reklama
Nam tez dziś żyrafa przyszła. Psa juz nie mamy ale na pewno też myślałby ze to jego.
Zreszta wyglada i piszczy jak psia zabawka, co nie przeszkodziło mojemu synowi zapałać do niej uczuciem [emoji172]

Do góry