reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Hej znów cały dzień czytalam i nie za wiele pamiętam.
Lilla ja tez lubie wspólne spacery ale u nas to rzadkosc . albo mój w pracy albo śpi albo mu się nie chce. Chyba ze cos zalatwiamy ale co to za spacer wtedy.
Mamo b my tez mamy zyrafke i łeb na pierwszym miejscu chcoc czasem i kopytka dają rade.
Wspolczuje wam tak częstych nocnych karmien. U nas jak była na piersi budziła na poczatku 23-24, 2,5 potem 7,8 ale później potrafiła spać do 11 ehh co za czasy. Później odrzucila karmienie o 12 i o 2 a jak zaczelam podawać mm na noc to przesypia cala i o 7 pobudka.
Graza podziwiać twoja walkę o karmienie.
Chorowitkom zdrowia życzę.

Julka ogólnie grzeczna chociaż miała momenty terroryzmu. Co do umiejętności to malo potrafi ale widać po niej ze ładnie się rozwija. Przepięknie chwyta i przekłada zabawki to odvdawna jej ładnie wychodzi. Coraz lepiej się na macie bawi, przyjmuje pozycje do obrotu z plkecow na brzuch i z delikatna pomocą jej wychodzi. Za to na brzuchu nic nie próbuje, tzn jedynie zabawki chwytra żadnych obrotów pełzanie itd. Nie kręci się tak jak wasze dzieci jak ja na noc pomoże to w takiej pozycji ja znajdę. Może to wina spiworka nie wiem. Mam nadzieje ze wszystko dobrze z nią. A i w lezaczku tak główkę podrywa do siadania:)
Rozpisalam się hehe. Dobralece spać spokojnej nocki.

Witam na nocnej, ku tradycji:D

Mamo B nie pchaj się, ja się pierwsza zgłosiłam do klubu Terrorystów:p

Skoro wszyscy mają Sophie to może ktoś mi wytłumaczy na czym polega fenomen tej zabawki?i cena przy okazji?:what::what::what:

Lilla uszy do góry, kogo trzeba obejrzeć? Zdrówka dużo życzę;)

My zjedliśmy i od pół godziny siedzę i bujam dziecko. Znów jest problem, bo przebudza się bo buzia swędzi, więc czekam aż porządnie zaśnie, bo jak teraz odłożę to będzie wrzask za parę minut.
Ciężkie dni przed nami, zaczęliśmy nowy lek, więc odstawiliśmy stary, a nowy ma zacząć działać po jakichś dwóch tygodniach dopiero:eek:
To będą długie dwa tygodnie, już to widzę:o

Dobrej nocy dla wszystkich:)

Młoda ma taki katar ze spać nie może. Zakroplilam sola fizjologiczną, odciagniete katarkiem po 22, i przed chwila przed 2. Wcześniej gruszka wyciągnęłam gile. Dodatkowo baki puszcza, a kupa byla 24h temu. humor ma wyśmienity tylko spać nie może.

Aa Tusiaczku, jaka ja nie wychowana jestem:D pcham sie w kolejke nie pytajac kto z Panstwa ostatni:D to w takim razie ja zaraz po Tobie jestem!

Co do zyrafy, to najbardziej smieszy mnie ta cena! Pisalam kiedys, ze bardziej ja z ciekawosci kupilam:D tyle co sie dowiedzialam to, ze mala faktycznie chetnie bawi sie nia, no i ze moj pies chcial by miec taka sama:p ale fenomenu dalej nie rozumiem:D

Lilla, zdrowka zycze Zolce:( !

U nas karmienie, nie wiem co jej sie stalo, bo o 3 nigdy nie wstawala:/

reklama
Lilla u nas jest to samo. Adas wczoraj zasnal podczas mojego 2 godzinnego koncertu. Pierdzial przez sen, kupa go wybudzila i M go usypial, bo myslalam, ze oszaleje... Tez ma katar. Drze sie przy odciaganiu i siluje sie ze mna... Przed chwila odciagalam i dalej furczy :/

Co do zyrafki - juz mialam zamawiac, ale znalazlam zabawke jakiej szukalam. Tzn sw mikolaj znalazl - pluszowa, gra i swieci, nie jest uczniaczkiem i kosztowala tyle samo co zyrafa.

Kupilam tez stroj elfa dla Dasia :-D

Dla siostrzencow prezenty mam. Nie mam dla bratanicy i dla M.

M lubuje sie w gadzetach typu przenosna ladowarka - znacie taka? Albo jakus gadzet przychodzi wam do glowy?

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry