reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

MASAKRA dopiero poszła spać a tak to co nie zrobiłam to jej się nie podobało. Pewnie zaraz wstanie bo wierci się eff daje jej max 20min drzemki.undomiel wiesz odrazu mi lepiej jak wiem, ze gdzieś w polsce inna mama też zastanawia się nad porzuceniem dziecka i ucieczką na Madagaskar ;)

Zeby? Jeżeli tak to ja nie chcę żeby miała zeby, kocham jej bezzebny uśmiech! Kupię jej sztuczną szczękę tylko niech wróci moja uśmiechnieta Mel!
;)
Przynajmniej pogoda piękna. Pójdziemy na spacer o ile szefowa będzie miała chęć.

reklama
Dzień dobry, nocka jak widzę u was gorzej więc przestaje narzekać :)
O 7.30 wzięłam młodą do łóżka i jakoś do 8.20 dospałyśmy na jednym cycku bo drugi odciagniety został na wieczór. W nowym łóżeczku Dziewczynka spała super, w końcu nie trzeba było jej co pół godziny ściągać na dół bo już na głowie stawała.
Dopiero jem śniadanie, zaraz pod prysznic skoczę. U nas słońce od rana. Zapraszam :)

Dzień dobry

Noc ok, liczba jedzen się zmniejszyła do co około 3-3,5 godz a nie co półtorej...
Ola z gilem, ale już mniejszym. Po obiedzie jedziemy kupić cieplejsza czapkę.
Musze się pochwalić - Zuzia wczoraj zaczęła kombinować jak by to pupcie podnieść do góry jak leży na brzuchu :) śmiesznie to wyglądało. Ja wiem, że niektóre wasze bobasy juz dawno się kręcą czy podnoszą, ale nasza była do tylu ze względu na napięcie i widać teraz jak szybko nadrabia :) i pochwałę Ole, dwa tyg temu dostała puzzle 24 el i ładnie je układała, a wczoraj wybrała sobie w sklepie 30 el i śmiga juz z układaniem, że hej. Ale jestem z niej dumna

Graza podziwiam Cię za walkę o kp...

Doti, dobre [emoji5]
Czy Ty jakoś specjalnie pielęgnujesz jamę ustną synka z racji zębów? Cos mi się kiedyś obiło o uszy że jak wyjdą zęby to trzeba je szczotkować ale jeszcze nie zaczęliśmy.

U nas wieje, Ola nie wyraziła zgody na spacer

Na basen - dwa swimmersy, dobre są rossmannowe, ręczniki dwa, jeden do osuszenia po basenie, drugi do wytarcia po prysznicu, podkłady na przewijak, dobrze wziąć fotelik, w fotelik wkładasz podkład, ręcznik i bobasa i masz wygodnie a bobas ciepło.
Po basenie trzeba z 30 min poczekać żeby temperatura się wyrównała

Angelika u nas na basenie przewijak jest dopiero na sali, a nie w szatni więc: mloda jest w wozku, a ja wszystko do szafki wrzucam, już w stroju biorę ja ubraną na basen. Na miejscu rozbieram ją i zakładam specjalne pamperki do pływania. Zawsze mam ze soba dwa ręczniki bo jak po wszystkim młoda wytre i ubiore to sama się suchym ręcznikiem owijam żeby jej nie zmoczyc. Potem w szatni na chwilę cycek i zasypia więc wkładam ja do wózka a sama się ubieram. sumując: dwa ręczniki, pampers zwykły i do pływania. ubrania ma na sobie.

reklama
Dzien dobry!

Wy narzekacie na gryzienie, ja na drapanie i szczypanie. Nie wiem skad w nim tyle sily...

W nocy tez non stop karmie. Lubie karmienie, ale juz mnie to meczy.

Adas nie daje odciagac glutow, a jak juz da, to i tak furczy... To tez mnie juz meczy.

Ja jestem chora, oczywiscie lekarze boja sie karmiacych i nie dostalam antybiotyku, ale mam wrocic jak sie pogorszy.

My do klubu kasownika sie nie zapiszemy, ale mozemy otworzyc klub terrorysty.

Milego dnia

Do góry