reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Pola gryzł na początku, od jakiegoś czasu mnie oszczędza. Chyba się nauczył obsługi [emoji12]
Reagowałam naturalnie czyli Ałłła i zabierałam cycka.

reklama
Witam na nocnej zmianie,

za nami karmienie o 24, walczę z zastojem więc masuję i odciągami pokarm i mamy co 3 godz więc karmienie na 2 cyc. Ostatnio nie pisałam bo przechodzę chyba depresję całe dni siedzę tylko nad piersiami ściągam rozgrzewam okład za okładem w dzień i w nocy, mały ma katar taki biały dostawał nasivin przez 4 dni ale nic nie ustąpiło robię nadal inhalację we wtorek pojedziemy na wizytę żeby go dr osłuchał. mam nadzieję doczytać Was na dniach. Pozdrawiam ciepło

nooo dzisiejsza nocka to od urodzenia rekord karmień... 24 1 2 3 4 7 :confused: W końcu o 2wzięłam ją do łóżka bo myślałam, że może jej zimno ale to nic nie dało.

przepis na pastę słonecznikowa w odpowiednim watku.

graza - cierpliwości życze i podzziwiam za determinacje.

co tu dzisiaj robic...

Hej ho
Agulam - gdzie to słonko???? zaraz jadę!!

Michalina - pewnie Mela sprawdzała czy tata nie wrócił w nocy, dlatego tyle się budziła :)

Małgorzatka - zdrówka. Moje też z gilami. Nocka była kiepska.

Mocnej kawki poproszę i dużo, bardzooo dużo cierpliwości

Doti, czyżby tylko nasi synkowie byli zębaci?
Witam się na nocnej.

Jak na razie tylko nasi.

UWAGA UWAGA
Ogłaszamy nabór do klubu kasownika.
WYMAGANIA
Marudność
Dziwne kupy
Czeste jedzenie w nocy

[emoji12]

Doczytałam: Mela i Witek widać aplikują.

Dzień dobry.
U nas piękne słońce, ale ziiiiiimno.

Ostatnia edycja:
reklama
mam pytanie do mam basenowych jak się zabrać i co trzeba mieć ze sobą i pożyteczne rady dotyczące pierwszego wyjścia na basen z dzidziem bo chciałabym kiedys spróbować:0

Do góry