reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

U nas dziś niedziela smarkata... Ola ma gila, jutro zostaje w domu. Zapomniałam ja inhalowac, dopiero dziś mi się przypomniało... Ale. Wczoraj był malutki gil i biały, poszliśmy na pobranie krwi i była kolejka i dzieci kaszlace i smarkate wiec pewnie doprawila się w przychodni... Bo dziś wstała z zielonym i dużym. Po inhalacji lepiej. Krew wyszła ok, w moczu jakieś nablonki, zapalenie pewnie pęcherza, bo się posikiwala ostatnio, wiec to pewnie przez to. Zabroniłam chodzić w samych spódniczkach w domu, bo to pewnie od siadania na płytki zimne... Jutro idę z Zuzia do lekarza, nadal problemy z gazami ma... Chociaż się zastanawiam, czy przypadkiem od piątku jakiejś łagodnej jelitowki nie przechodzimy, bo wszyscy na brzuch narzekamy...

Agulam zazdroszczę wyjścia!

Michalina powodzenia w usypianiu bez cyca

Elifit gratulacje dla Zuzi za stopki i obroty

reklama
Napisałabym, że mnie kręgosłup boli, ale nie, on mnie napier..la po prostu. Od noszenia chyba. Ale nie narzekam. Nie narzekam też że syn mnie gryzie swoimi zębolami podczas jedzenia. Do wczoraj karmiłam go z osłonami na brodawki, ale wczoraj syncio zdecydował że kończymy z osłonkami. Akurat teraz gdy mu zęby wyszły. Kochany mój.
Czy macie na to jakieś rady? Jest szansa że zrozumie gdy mu powiem że nie wolno gryźć? Czasami chapsnie bardzo delikatnie Ale te moje sutki są już tak wrażliwe że troszkę jednak boli.

A ja szukam i szukam czego elifit gratulujecie i sie dokopalam. GRATULACJE ;) Ja weekend poswiecilam na czytaniu opinni na temat dostepnych sloiczkow i kaszek. Meczace to ;p.
Chorowitkom zdrowka.
Mam juz prezenty dla dzieci na mikolaja ;) Jeszcze tylko prezent pod choinke dla starszaka i meza... Moj maz wybral prezent dla psa ;). Szok pamietal.
Jutro 1 marchewka ;)

Doti tutaj nie ma sloiczkow 1 skladnikowych. Heinz dodaje ryz i sybstancje slodzace do9 marchewki z ziemniakami.
Hipp organic 60% marchewki 20% ziemniak i woda. Dziewczyny polecaja ellia's kitchen i holle. Wszystkie napalone na szmodzielne gotowanie dzieciom. Bardzo popularne sa tu platki owsiane i deser/ sniadanko z kaszy jaglanej.

Ostatnia edycja:
Moj maz tez kapie 2 razem. Starszak ma radoche z pomocy ;) Ja kapie tylko w skrajnych przypadkach. Mam same siusiole w domu i sie wycwanilam ;p
Malgos na to wyglada, ale usilnie szukam dynii chocby mrozonej i zonk nie ma, a taka lam chec na zupe dyniowa... i maluch by skorzystal ;p

Malgorzatkar ja Zuzię trzymałam jak zwykle na przedramieniu jej głowę i na pół leżąco. Wody nie było dużo. Aru miał frajdę. Chlapał a Zuza się śmiała. A wannę mamy niedużą.

Pola smoczek często powoduje że gryzienie jest fajne.

Dobranoc

reklama
Nocna pobudka i już kupa :/

Musiałam to odciagniete mleko dać bo cyckow nici. Zostało 20ml z 80ml. Jutro po śniadaniu dociagne do 100ml. Nadal mam zatkane ucho.
Mamo B. jak przestawienie Laury? Ostatnio nie zbyt kojarzę :/
Dobranoc

Do góry