reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Mnie sie Das okrutnie darl przed chwila.

Albo zeby
Albo po marchewce, ale brzuszek miekki
Albo chory (blagam, nie)
Albo terroryzm
Albo wrzeszczal, bo dzis lechia grala i nie poszedl z sasiadami na mecz ;p

Posprzatalam chate - znow jest bajzel

Zamowilam krzeselko do karmienia

Kiedy to ja mialam leniwa niedziele? :p

reklama
Zolek też przed chwilą awanturę urządziła. Popłakała, popłakała (10.min) i tatuś na rączkach w 5 min uśpił. Ja mleko ściągam na jutro. Teraz trochę i rano resztę. Leniwa niedziela ;D

I u nas awantura, Lilla przebijam 35 minut :baffled: i stawiam tutaj na terroryzm albo tęsknotę za tatą. Teraz śpi :confused: i niby o której ma zamiar wstać, przecież codziennie o 19 się myjemy i wszystkie około spaniowe rzeczy robimy do 20. Efff co to będzie :no:

faceci i ich kamienne serca... myślałby kto. A pewnie i tak w przyszłości wyjdzie na to, że tatuś na wszystko pozwala a mama ta zła która granice wyznacza :-p

Dalej śpi :dry: zapowiada się długi wieczór w towarzystwie bobasa...

a ja dzis miałam męczącą niedziele bo masakrycznie się nie wyspałam i wczoraj i dziś... nie wiem.. synowi się spanko zepsuło... dzis maz 6h spałam i to w sumie w kawałkach.. jakby było ciągiem to jeszcze.... zastanawiam się czy to jakaś przyczyna typu skokowa, czy głodny i sie wybudza.. ale wstaje po 5 i urzęduje... po nakarmieniu...

Bellina cieszę sie że Lilka lepiej

Michalina i jak ci idzie usypianie bez cyca? moj obecnie tylko z cycem.. co mnie martwi, ale pare razy uśpiłam bez, ale na rękach lulanie.. próbowałam go nauczyć zasypiać w łóżeczku - brak efektów.. i ból pleców. będę go nie długo odtawiac od piersi i mam nadzieję, że jakoś to sie ułoży

mi też się czasem wydaje że synu woła mama :) hehe ale to chyba omamy słuchowe..

reklama
Jak się ma dobre towarzystwo i dobry humor to nie patrzy się na zegarek:)

Elifit nie miałabyś ochoty potańczyć?

Michalina ale masz grzeczna core:)u mnie pewnie taka pasta by nie przeszla:-/

Babcia juz pojechała i jakoś smutno teraz :(

Hania juz śpi bo cały dzionek tylko kilku minutowe drzemki

Gdzie Jagódka?

Kum to nie omamy,Hania tez'mowi' mama,mema,dziś było tata,Aga(moje Imię),dziś w głos się śmiała ale jak podeszłam żeby ją nagrać to przestala:$

Ostatnia edycja:
Do góry