reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Lilla ja wyszlam kiedys tam, chyba z 2 miesiace temu, nie wczoraj :p

Adas sie odkryl i godzine spal bez koca, a ja go nie przykrylam, bo sama zasnelam.

Milej niedzieli

reklama
Bry:)

Nie wyspalam sie, ale nie przez mala tylko przez meza......... No wiecie:p

My juz wstajemy, cieszy mnie to:) bo jak ja ja wybudzam sama to jest potem nieprzyjemna dla mnie:) maz na rybach, mala miala chyba milion pobudek:/

Milej niedzieli!

9.10 wstalysmy. Nie wiem czy wcześniej Zolka zasnęła szybko czy jak bo ja zasnęłam jak kamień.
Teraz je dziecko, potem będzie jadła matka. Pięknie słońce świeci więc postaram się wyciągnąć męża na spacer.

helloł.
U nas tez pobudka całej bandy po 9 dopiero, ale niestety z przykrą niespodzianką, bo starszy zaczął wymiotować :wściekła/y:. Nic więcej Mu nie dolega, jedynie słaby.
Gości dzisiaj mamy mieć i właśnie zastanawiam się czy im dzwonić i informować o incydencie czy olać sprawę? Mają przyjechać z 7-latkiem i 2 latką......

Hej
Dzięki dziewczyny,Impreza udana,wybawilam się :)wróciliśmy po 4 :-o Nawet całą noc w szpilach wytrzymałam:)
Juz na sylwestra się umówiliśmy ale najpierw musimy opiekę do dzieci znaleźć,he he

Rosolek dla skacowanego męża już ugotowalam, dzieciaki z babcią w kosciolku, Hania drzemie....mi też się oczy zamykaja ale nie kładę się bo i tak za długo nie poleze

Mamo b z takich powodów to można się nie wysypiac:-)

Sokoja oby to był jednorazowy incydent

Makota zdrówka

Milej niedzieli

Bellina - efff to weekend pod znakiem wirusa :-( lepiej?

sokoja - ja bym chyba nie wpadła na to, żeby do fryzjera iść, pewnie sama bym kombinowała ;-)

Melania się rozbestwiła i do zasypiania potrzebuje cyca O, taka bestia! Ostatnio jej się tak porobiło. I od wczoraj ukracam ten proceder - ale mieliśmy wrzask przy zasypianiu... biedne dziecko, biedni my. A dzisiaj o 5 rano wstała głodna to ją przystawiłam i zasnęłam... ja pierdziu, nie ma to jak konsekwencja :D wstaliśmy o 6:30 i ledwie zdążyliśmy do kościoła na 8 :sorry2: drugi raz od urodzenia Mel byliśmy we trójkę i tym razem w środku. Przez 35 minut Mel wisiała na mnie twarzą do ziemi, gapiąc się na krowę na flaneli w wózku a resztę przespała :tak: grzeczne to nasze dziecko. Jak weszliśmy to w trzech ławkach zaczęli równocześnie nam robić miejsce :-D ale niestety z naszym maleństwem nie da się siedzieć, trzeba się bujać :-D

Dzisiaj na śniadanie zrobiłam pastę ze słonecznika. Jak na takie dziwne COŚ całkiem dobra wyszła :) słonecznik, sok pomidorowy i przyprawy... Proste, szybkie i nowe.

Agulam fajnie że impreza udana :tak:

Limonka - ja też byłam ledwie dwa albo trzy razy na solarium :sorry2: jakoś mnie nie kręci. Ale kiedyś nawet mojego męża namówiłam, żeby poszedł :-D w ramach zdobywania nowych doświadczeń. Jestem zdania, że trzeba wszystkiego spróbować, jeżeli jest taka możliwość.

M. pojechał w delegację, oczywiście poślimtałam się. Jak się możecie domyślać, rzadko się rozstajemy :blink: i dlatego tego tak nie lubię. Najdłużej nie widzieliśmy się 6 miesięcy jak byłam w Moskwie a później ledwie kilka dni w roku osobno.

Witajcie
Sokoja jak tam sytuacja?
Zdrówka dziewczyny: Bellina Sokoja Haust chyba też.

Michalina nam by się przydała taka delegacja. Smutne :(

Ja też kilka razy na solarium. Kiedyś dawno temu i przed ślubem kilka razy. Ale w zimę fajnie się pogrzać.

Agulam zazdraszczam ochoty na imprezy.

Zuza się pięknie łapie za stópki i na bok przekreca. Oprócz tego usłyszałam pierwsze nieświadome mamma :)

Miłej niedzieli. Rano było piękne słońce ale już uciekło

reklama
Hej,

U nas lepiej :tak: Dziękuję że pytacie. Mała już je całkiem normalnie i marudzi standardowo :-p Ale spacer miała stacjonarny: przy otwartym oknie :-p

Agulam zazdraszczam imprezy. Ale ja bym pewnie nie wytrzymała do 4:-p

Michalina dasz radę :tak: Choć mi też by było smutno.

Dzisiaj też cisza i spokój, widać udana niedziela. Miłego wieczorku!

Do góry