reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Huh, udało się i mała jeszcze przed lekarzem zjadła cyca. Choć nie powiem, z łyżeczki jej dobrze szło, nawet buzię otwierała.
Bardzo fajna lekarka była i to faktycznie trzydniówka. Dodatkowo ma czerwone gardło (obstawiam że to też nieco od płaczu), stąd brak apetytu. Kupiliśmy jakieś fuczadło do gardła i mam nadzieję, że szybko przejdzie.
Dziękujemy za kciuki i życzenia powrotu do zdrowia.

reklama
O Boże ale zmęczona jestem. Impreza udana, Ciężarówka zaskoczona i wzruszona do łez :)
Żarcia dużo. Ciasta, torty, hot dogi, sałatki. Ludzi jeszcze więcej. Dzieci w sumie jest 5tka. Trzy miesiące najmłodsze do 2, 5-3 lata najstarsze . Dwie ciężarne. Kilku samców

Ja powinnam się szykować ale nie chce mi się,jak zwykle nie wiem w co się ubrać :-S

Bellinaufff dobrze ze nic poważnego

Lilly fajnie ze spotkanie udane

Zmykam....nie wiem jak ja w szpilkach wytrzymam

Agulam, szalonej zabawy:D

Bellina, dobrze ze to tylko trzydniowka:/

Dzien zlecial szybko:/ nic ciekawego sie nie wydarzylo;) mala wstala o 7, wiec w dzien nadrobila to, bo ciagle spi. Ma chwile aktywnosci i zaraz oczy jej sie zamykaja. Na mnie czeka prasowanie:/ ale czekam az sie mecz zacznie:p co by maz malej pilnowal:p
Jutro jedziemy w odwiedziny do mojego brata:/ nie jestem z tego powodu szczesliwa, bo ogolnie to nie mam z nim wspolnych tematow i takie tam:/
Spiaca i ja dzis jestem:/ nic sie nie chce, nawet pospalam z mala w dzien.

Milego wieczoru!

Susła nadal marudna i troszku gorzej je, ale już je. Kurcze, ja to czarne wizje roztaczałam, że nie będzie chciała jeść i się odwodni. Też się cieszę, że to tylko trzydniówka.

Mamo bobasa dasz radę :) Trzymam kciuki co by mała w nocy spała, skoro ma taki senny dzień.

Lilla fajnie... w sumie szkoda, że ten zwyczaj do nas nie przyszedł. Ale w Polsce zbyt często się jeszcze spotyka zabobony typu: łóżeczko tata skręca po porodzie, albo najlepiej, to kupić wszystko po porodzie.

Agulam pewnie się już dobrze bawisz ;-)

Ale tu dziś cisza....

Hej

Bellina zdrówka dla córci,
Lilla fajnie, że imprezka się udala:)
Agulam udanego wyjścia :)

Suolarium hmm wiecie, że byłam w solarium chyba ze 4 razy w swoim życiu i to przed ślubem hehe. Jakoś mi tam nigdy nie po drodze było.

Moja córcia dzisiaj zaskoczyła mamusie. Po 12 poszła na swoją drugą drzemkę, myślałam że max 30 min i pobudka, więc nie brałam się za żadną robotę, tylko stwierdziłam, że sobie posiedze i co?? Dziecko spało 1,5 godz. No i nie wiedziałam co z sobą zrobić. Zrobiłąm zapiekankę, tzn zaczęłam a dokończyłąm z Julką.
Poza tym dzień zleciał chcociaż jakaś padnięta jestem.
Spokojnej nocy wszystkim :)

O 22 wyszliśmy z imprezy. Zola spała u nich już 2h, ale jak bardzo chciałam do domu. udało mi się ja ubrac w bluzę i czapke i włożyć do fotelika, przewieźć i w fotelika zanieść do łóżeczka. Niestety tu się obudziła, ale na cycku juz usypia.

Kurde. Rozchorowalam sie. Angine to mam na bank... Oby Das sie nie zarazil :(

U nas nie ma baby shower ze wzgledu ja przesady :p

Belina - napewno dzidzia szybko sie wykuruje

Agulam - jak ja wyszlam na obcasie bez dziecka czulam sie zajebiscie :D

reklama
Makota świetnie że wyszłas na trochę sama. Gratuluję.
Ja właśnie się obudziłam a Zolki leżała sobie na. plecach i łóżeczku i bawiła się kocem
Teraz chyba prędko nie zaśnie...

Do góry