reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

To chyba jednak nie trzydniówka, albo coś dodatkowo.... Dziecko większość nocy płakało i nic nie jadła od 22!!! Ściągnęłam mleko i nakarmiliśmy ją z łyżeczki. Ale masakra... chce do cyca, ale nie ssie w ogóle :-( Czekamy znów na lekarza, trzymajcie kciuki...

reklama
Dzien dobry!
My od 7 juz na nogach! Jestem zadowolona, bo chciala bym zeby wczesniej wstawala. Teraz wlasnie usnela przy karmieniu.
Udalo mi sie juz posprzatac, podlogi umyc, pranie wstawic.

Bellina, trzymam kciuki&&& i zdrowka dla malutkiej:**

Milego dnia!

Dzień dobry

Bellina kciuki.daj znać po wizycie

Elifit to do solarium ;)dostałaś priv?

Michalina, sokoja mnie też wkurza ze wyświetlają się reklamy co oglądałam,zaraz synek wypatrzy:mad:

Wczoraj po wykapaniau Hani zostawiłam dzieciaki z tatusiem i pojechałam do siostry, wróciłam przed północą i juz do was nie zajrzałam. Nagadalysmy się, omowilysmy troszkę prezenty:)

Któraś pytała jakie plany na weekend, idziemy dziś na andrzejki, nie chce mi się wcale.zaraz moja mama przyjeżdża do dzieci.ja jadę na pazurki i do fryza.

Ale żeby nie było tak wesoło to posprzeczalismy się z mężem,grrr

Miłego dnia:-) Ola dopiero wstała wiec idę śniadanko szykować, Hania drzemie-ma katar nadal:(

Pisalyscie o domkach z lidla - chodzilo o kartonowe? Ja kupilam siostrzenicy rok temu - wciaz stoi i jest najlepsza zabawka... Ciagle ozdabia, wklada inne zabawki, okleja itd

dzień dobry :-)

zlokalizowałam mielone więc Lilla zostałaś moją inspiracją i na obiad lasagne. Posprzątałam i zabieram się z Synkiem za pieczenie ciasta na jutro.
Agulam - zazdroszczę imprezki dzisiaj ;-)

Bellina, może faktycznie to ząbki + trzydniówka i tak jej się skumulowało. Daj znać co powie lekarz.

Małgorzatkar, ale jak to sim przestała działać? Uszkodzenie mechaniczne?
Doti, ja sama przycinałam sim na micro sim, ale na nano sim już się nie odważyłam i zamówiłam u operatora.
Lilla, jak wyszła szarlotka? Dużo masełka na wierzchu więc z pewnością pychota.

Dzień dobry, Pola ciasto na imprezę zanosze w całości.
Dzisiaj w nocy 00, 3, 6 karmienie. Obudziłam się o 8.30 a młoda już się rozkładala po łóżeczku. O 9 karmilam i zabrałam się za zrobienie sałatki (wg przepisu 8h ma się przegryzac).
W międzyczasie dziecko bawiło się w swoim łóżeczku turystycznym, a potem zasnęła. Teraz lecę pod prysznic bo o 12 szefowa lunch będzie chciała ;P

Słońce u nas od rana. Ładny dzien

reklama
Ooo solarium, trzeba iść. W poniedziałek chyba pójdę, bo blada jak ściana chodzę. Tylko u mnie sama tuba, wole łóżko, ale cóż, z braku laku...

Byłam z Ola na pobraniu krwi, godzinę czekaliśmy, taka kolejka...
I mój telefon odzyskał funkcje telefonu, mam nowa kartę i mogę dzwonić

Do góry