reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dobry wieczór :)

Kurcze dzień masakra z tym moim dzieciem. Rano zapodaliśmy czopka i od tamtej pory gorączki już nie ma. Lekarz na wizycie orzekł wirusa, bo gardło, uszy czyste, osłuchowo też. Jak do niedzieli będzie temperatura, to na badanie moczu. Ale temperatura spadła, pojawiła się ok. południa wysypka lekka. Teraz moje dziecie już całe w kropkach. Jak myślicie, trzydniówka wersja przyspieszona? Pytałam na czacie lekarza co robić, czy czekać co dalej do poniedziałku, czy konsultować, to orzekł, że lepiej znów zamówić wizytę domową na jutro, bo dziecko za małe. I to może być trzydniówka, albo inny wirus :baffled:

A mieliśmy fajne plany na weekend... miała nas odwiedzić koleżanka ze szpitala z małą, co się urodziła tego samego dnia co Lilka, a i z sąsiadami na planszówki byliśmy umówieni i pupa, bo nie będę narażać innych dzieci.

Kurcze.... ja totalnie nie mam pomysłu na prezenty. Jedynie siostra mówiła, że Jaga będzie pisać list to mikołaja, to się dowiem co mam jej kupić ;-)

W ogóle dzwonił do mnie kolega z pracy, że wigilię robią firmową - kręgle :-p i że mnie zapraszają. Jestem w szoku :szok: Zazwyczaj na imprezy firmowe mamy na macierzyńskim zapraszane nie były. Teraz mam misję... do 13 nauczyć dziecko pić z butli, żebym mogła iść :-D

Ehhh miałam psiać dalej... to się mojemu krew z nosa puściła... Wrzaskun wraca do matki :-p

Michalina, ano już :-D. Bo wyglądał jak ufo. Z góry jak postawiłam to irokez na ok 7 cm, z boku takie delikatne pierze, z tyłu wytarte miejsce, a na karczku jak czeski metal - taki ogonek. No to postanowiłam poprawić Mu 'dizajn' ;-)

Bellina mi to też na 3 dniówkę wygląda, ale jak Cię niepokoi to skonsultuj jeszcze. No i zdrówka dla małej.

Bellina ja też obstawiam ttzydniowke

Się wkurzyłam strasznie, trzy tyg temu wymieniłam tel i przy okazji musiałam zmienić sim na ten mały, a dziś przestał działać! Sim, telefon działa...poprzedni sim przeżył ładne kilka jak nie naście lat, a ten po trzech tyg padł!

Małgorzatkar, ale jak to sim przestała działać? Uszkodzenie mechaniczne?
Doti, ja sama przycinałam sim na micro sim, ale na nano sim już się nie odważyłam i zamówiłam u operatora.
Lilla, jak wyszła szarlotka? Dużo masełka na wierzchu więc z pewnością pychota.

reklama
No nie działa, pokazuje problem techniczny... A jak ją wsadzilam do telefonu ostatniego października tak nie ruszalam nic. I dziś jeszcze na spacerze gadałam z mamą potem się cieszyłam, że lte łapię i szybki net mam, wróciłam do domu i krzyżyk przy tej ikonce zasięgu...i mam telefon bez funkcji telefonu na chwilę obecną. Jutro jadę wymienić sim, ale 5 zł juz im nie zapłacę! Dali mi jakąś kiepską kartę to niech się bujaja! O!

Do góry