reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Limonka, spala do 9.30.

Spaghetti o matko! Mogla bym jesc codziennie! Tak mi narobilas ochoty, ze jutro bedzie na obiad:)

Laura od 14.30 robila co chwile awanture, bo ciezko jej bylo zasnac:/ tak walczyla ze snem, tak jej bylo szkoda az w koncu sen wygral. Przez sen jeszcze musiala porozmawiac:)

Lilla, grzeszysz wstawiajac nam takie zdjecie. Jeszcze Ci wszystkie nalot tam zrobimy:D

Dziekuje za pomysly na obiad:) dzis bedzie dorsz, zlapany osobiscie przez mojego meza:D
Ale ten makaron z twarogiem i truskawkami, to az slinotoku dostalam:) tylko ja nie lubie odmrozonych truskawek:( sa takie dziwne w smaku:/ a gdzie tu teraz dostac swieze truskawki:/

Kornela! W poniedzialek marsz do lekarza!!

reklama
Mąż rano bez focha raczej. Gdy wychodzi do pracy to ja zazwyczaj śpię, a on przez sen mnie w lysine całuje.

Młoda dzisiaj miala tylko dwie krótkie drzemki polgodzinne, więc gdy upiekłyśmy ciasto i lasagne zaczęła być marudna to ją ubrałam i już w wózku zasypiala.

teraz spaceruje z psami. mam nadzieję że makaron mi się zrobił przez 25 minut w 180st.

U mnie będzie obiado kolacja rybka ziemniaki surówka z kiszonej kapusty.

HANIA średnio ze spaniem,chwilkę w galerii w wózku pospala i tyle,jeszcze godzinka i kapanie

Ja bardzo lubiłam felietony Talko, bardzo pozytywne, z jajem ale i inteligentne;)

Lekarz powiedzial, ze na cyckach się nie zna i nic mi nie przepisze. Za tydzien mam gin, to wymusze posiew, bo ona też się nie zna:/

Też chce ciasto, ale żołądek znów dokucza. Na to oczywiście też lekarz.mi nic nie dał, bo karmię.

Szkoda gadać. Pomyślmy lepiej o weekendzie. Któraś ma fajnie plany?

Ja ostatnio na lasagne nawet sama makaron robiłam. A mięsko mój M. u nas to on jest specjalistą od mięs :blink:

Poczytałam trochę tych felietonów w necie - całkiem fajne :tak:

Undomiel - a nie możesz prywatnie posiewu zrobić, żeby tak długo nie czekać na skierowanie?

Weekend zapowiada się całkiem fajnie. Jutro rano odbieramy samochód od mechanika i na 11 jedziemy do znajomych na śniadanie. Później wracamy do domu i ja zajmuję się Mel a M. remontuje naszą przyszłą sypialnię. W niedzielę inni znajomi przyjeżdżają do nas rano na śniadanie, kościół i o 12 mój M. jedzie w delegację a ja... ja pewnie pójdę na spacer. Popołudnie z Mel i wieczór z jakimś filmem (podczas gdy M. będzie bawić się na imprezie... a niech mu się wiedzie :-p i mój czas nadejdzie. Koniec weekendu :sorry2:

edit: wcale mój M. się nie zorientuje, że szukam książki na prezent skoro teraz we wszystkich reklamach pojawia się "dziecko dla odważnych".

Ostatnia edycja:
Michalina też mnie to wkurza, bo mój już tez skumał co Mu szukam :baffled:

U nas na obiad była dzisiaj jarzynowa i pierogi ruskie ze skwarkami i cebulką. Za to na jutro brak mi inspiracji....no chyba, że zlokalizuję mielone w zamrażalniku to zrobię lasagne ;-)

Undomiel chyba prywatnie będzie prędzej ten posiew.

Plany na weekend.... jutro miałam do kina jechać, ale już nie jadę, bo na niedzielę zapowiedziało mi się 10 osób na odwiedziny więc jutro wieczór spędzę miło przy garach :dry:.

Dzisiaj chyba był taki dzień na NIE spanie , bądź krótkie drzemki, bo mój miał tez tylko 2 x 30 minut i 2 x 10 minut w aucie. A poza tym buszmenił cały dzień, choć w miarę grzeczny był.
I dzisiaj miał atrakcję w postaci wizyty u fryzjera :-D i to On był klientem!!!! Obcięty na króciuteńko i wygląda jak taki mały łysolinek-okrąglinek ;-)

reklama
dziewczyny jak chcecie aby nie było widać co szukacie to włączcie w przeglądarce tryp prywatny na ten czas kiedy szukacie. potem wyłączcie. wtedy w ogóle nie zapisze sie w plikach cookie ani w historii wyszukiwania. w mozilli można na przykład włączyc tylko jedno okno prywatne

Do góry