reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej

U mnie na obiad makaron i właśnie nie wie z czym....albo że szpinakiem, albo z truskawkami i twarozkiem...
Byłam z Zuzia na rehabilitacji, młodzież pokazała, że od dziś potrafi uderzać prawą ręką w podłogę, lewą uczyliśmy, że też potrafi. Przestała wykręcac dziwacznie dłoń, wiec może się obędzie bez płatnych spotkań, w pakiecie mam jeszcze jedno. Ogólnie spoko zaczyna wyglądać :-)
Znów szaro u nas, ale po obiedzie lecimy na spacer, trzeba bobasa i mamę wymierzyć. Założyłam śpiworek do wózka, wiec będzie bobasowi ciepło. Ola w przedszkolu czeka na śnieg. Dostała rolę w jasełkach, musze zaopatrzyć się w chusteczki hihi

ten tekst bardzo zachęca: Jakim cudem ludzkość nie wymarła, skoro tyle wysiłku trzeba włożyć w wychowanie jednego dziecka? A przecież są tacy, co mają dwójkę czy, uchowaj Boże, piątkę! Więc co? Nie śpią dziesięć lat z rzędu? :-D
Do kupienia książki oczywiście a nie do rozmnażania :-D

Jeszcze znalazłam taką pozycję: Tata rządzi! - Andrew Clover - Lubimyczytać.pl

Dzisiaj coś zamówię i będzie z głowy.

Aha i nie mam wcale bakłażana tylko kabaczka, mama mnie uświadomiła :-) bo ja się nie znam. Warzywko z przydomowego ogródka rodziców. I planowałam ugotować na tańszym prądzie ryż... no niestety również na tańszym prądzie włączyłam zmywarkę i wszystkie garnki się piorą efff będzie trzeba gotować na drogim.

Dziewczyny ja Was podziwiam,ze nacie czas na pieczenie ciast,dwojka albo trojka dzieci. Pocieszam sie tym,ze jak soistra miala jedno to tez jej ciezko bylo bo pierwsze,malo doswiadczenua itd a z drugim juz lepiej sobievradzila.
My wlasnue wrocilismy ze spaceru,fakt krotki bo 35 minutowy ale po tygodniu siedzenia w domu balam sie na dluzej. Jutro znow wyjdzuemy.
Szkoda ze nie mozna tu wstawic filmiku,Bartek dzisiaj znow przekrecal sie z plecow na brzuch i to tak ladnie i sprytnie. Wczesniej tyle razy probowal i nic a teraz raz sie odepchnue i juz:-) dumna z niego jestem.

Dziewczyny olalam tego kardiologa bo on nie chce slyszec o innym leczeniu nuz zabieg. Ja chcialm.leki,nawet dozywotnio,ale on sie nie zgadza. Mowi,ze mam te napadu bo robia mi sie spiecia w sercu i trzeba je przepaluc czy cos. Nie sluchalam bo sie boje. Najlepsze jest to ze znalazlam na to sposob-jak serce mi zaczyna tluc to klade sie na rwarda podloge i po 10 sekundach nagle serce hamuje. Swoja droga dzisiaj tetno mialam rekordowe-205

Ostatnia edycja:
Sorry za dzisiejszą absencje ale w związku z jutrzejszą imprezą (Baby shower) pieke jablecznik forumowy plus lasagne ze szpinakiem oraz chcę zrobić sałatkę makaronowa.

Załączniki

• 1416576326247.jpg
    1416576326247.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 42
  • 1416576341545.jpg
    1416576341545.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 43
Hej,

Ja dzisiaj pospałam, mąż wstawał :) Wstałam, w końcu oagrnęłam trochę chatę tzn na razie kuchnie łazienke i pranie wstawiłam. Musze jeszcze salon ogarnąć i obiad zrobić ale dzisiaj stawiam na szybkość i będzie spaghetti.

Kornela, wiem, że starch przed zabiegiem, ale jak nie pójdziesz to żeby gorzej nie było. Musisz myśleć o małym co będzie jak cię złapie na dłużej??
Haust zdrówka życzę.
Lilla nie wstawiaj takich rzeczy :p Mąż dalej ma focha??
Mamo B gratuluję mimo wszystko przespanej nocy :) Do której Laura spała finalnie??

Żyrafkę kupiłam za 12 funtów. Widzę, że lubi ją coraz bardziej chociaż jeszcze szału nie ma.

reklama
Kornela pomyśl o twoim dziecku. Chodzisz z tykającą bombą. Ja wiem że się boisz ale lekarz wie co mówi. Potem będzie jeszcze gorzej. Dla świętego spokoju idź po drugą opinię.

Lilla mniam muszę zrobić szarlotke.

Do góry