reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Haust zdrówka życzę

Undomiel Hania uwielbia 'pierdziochy 'jak jej robie.wiesz o co chodźi?:-D

Bellina oby żadne choróbsko się nie rozwijało&&&

Mika daj znać jak domek z lidla

Lilla o co mąż ma focha, o składanie mebli?

Fajnie macie ze możecie się spotykać, ja najbliżej miałam do Seorise ale teraz się nie oddzywa

Jestem padnięta po aerobiku,jeszcze wcześniej zebranie miałam bo należę do rady rodziców

Spokojnej nocki

reklama
Przypomniało mi się Kornela daje Wit d codziennie.nie myśl tyle nic się nie stanie jak kilka razy nie miało podane

Looo matko! Laura spi juz od 21.30!! No nie wierze:D wrocila moja slodka coreczka:D boszzz tyle myslalam jak tu zmienic jej godziny spania, a wystarczylo przesunac na wczesniej kapiel. A przesuwalam na coraz pozniej:/

Gdzie jest Undomiel??? Jestes zmuszona podac mi adres, bo zamierzam Ci sypac kwiatki przed nogi przez najblizsze pol roku:D:D

Ja zamiast spac, to buszuje w necie. Zamowilam zyrafe.. Bardziej z ciekawosci w czym ona taka zaskakujaca:) szukam tez krzeselka:/ ale nie mam pojecia jakie jest dobre, dlatego zgapiam od Was:p

Dobranoc!

Kornela sam katar nie jest przeciwskazaniem do spaceru. Wręcz przeciwnie lepiej dziecku oddychać.

Haust kurcze zdrówka. Jak to mówią raz ucho zawsze ucho :(

Bellina i wam zdrówka!

Dobrej

Zamówiłam naklejkę na samochód z dwiema dziewczynkami, do tej pory mieliśmy z jedną ( bez imienia, jakoś nie czuje potrzeby informować całego świata jak moje dzieci mają na imię), wiec czas spać
Dobranoc ładnie mowie

Aaaa ja czulam od razu jakis podstep jak mala usnela juz po 21:) ona jest juz teraz wyspana i gotowa zaczac nowy dzien:/

Bellina,zdrowka dla Was&&&

Ostatnia edycja:
Mamo B. ale masz noce z Laura.
Czy ona zawsze tak krótko spała? Chyba nie bo piszesz czasami o jakimś powrocie Twojej Córeczki. Rozmawialas. lekarzem czy pielęgniarką o tym jak pomóc?

reklama
Nie, nigdy mi tak nie spala. Od jakiegos czasu dopiero tak jest, zwalam to na skok:/ teraz w poniedzialek mam wizyte, ale juz slysze odpowiedz, ze to jest normalne. Nie ma sensu zaczynac z nimi takiego tematu:/
Jej po prostu pare godzin snu ostatnio wystarcza, nawet zauwazylam ze mniej marudzi. Bywaja chwile, ze jest pyskata:D ale jest troche spokojniejsza niz kiedys.

Pamietam te czasy jak szla spac juz o 20 a wstawala o 10... Ech!

Edit:
Usnela:) nie jest jeszcze tak zle!
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry