reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Godzinę temu chłopaki wrócili od lekarza. Okazało się, że Mateusza źle wcześniej zdiagnozowano i te wymioty to była oznaka zapalenia ucha :-( Kurde znowu się zaczyna :-(

reklama
Kornela nie panikuj, wiele osób w ogóle nie suplementuje Wit d i jest ok. Ja się przyznam że daje jak pamiętam czyli co drugi dzień średnio wychodzi
Mała młodzież śpi. Starsza walczy ale sen po woli wygrywa.

Mój mały na boczki się kręci, ale na brzuch czy plecki nadal nie. No i jak już pisalam pływa zabka na brzuchu zamiast się na rękach podnosić. Za to nogi ma tak silne, że jak na coś nimi trafi to skacze w dal. I ostatnio wszystko go śmieszy, od samolotu po calusy, zwłaszcza w brodę:)

Mija dziś zaczęła się kręcić w kółko... Ale ja już przyzwyczajona, że moje dziecka robią wszystko w innej kolejności niż trzeba.. Jutro tylko od pani fizjo zabierzemy za to, że Zuzia chce siedzieć a nie leżeć grzecznie i bawić się stopami - ta zabawa nudzi się jej po 5 min

Graza jak odetkałam kanalik, to zastój od razu mi zszedł - trochę odciągnęłam, trochę małą przymusiłam jeszcze. Tylko ja miałam na sutku już przy wyjściu, ujawnił się po karmieniu dopiero biały punkcik i załatwiłam go igłą.
Moja mała jeszcze niekiedy zaciska piąstki jak leży na brzuchu. Ale neurolog nie stwierdził nic niedobrego, więc się nie martwię.

Byłyśmy na usg przeciemiączkowym, młoda się darła, jak by ją se skóry obdzierali, chyba żel jej nie odpowiada, bo zimny. Na bioderkach było to samo. Wszystko ok.

Katka jak będzie coś fajnego lecieć, to ja bardzo chętnie się przejdę. Dam Ci znać jak wyczaję coś i będziesz męża molestować. Zabierzemy też Kum i będzie zlot czarownic :-p

Nie idziemy jutro na szczepienie :baffled: Młoda ma 38.4... dostała czopa i czekamy. Jest może ciut bardziej marudna. Pediatra na czacie z Medi mówił, by umówić wizytę domową na jutro. Więc jak jutro będzie dalej miała temp. to lekarz, ale nie od zdrowych :-(

Haust zdrówka dla Matiego!

Kornela spokojnie, skoro pediatra mówi, że oki, to może maluchowi jest niekiedy nieco za ciepło ;-)

uu ja też chcę do kina!!
ale za tydzień słaby film, w sumie nie wiem czy slaby bo nie sprawdziłam, ale mam ochotę na komedię.
ja jeszcze muszę iść na zakupy.. któraś ma ochotę??

graza ja miała zatkany kanał ale nie przy wejściu, tylko ze 2cm od ujścia miałam takie ziarenka piasku jakby, juz kilka razy, co 2-3tyg, a promieniście od tego wielkiego guza mlecznego an 5-6cm przechodzi zazwyczaj po 3 dniach, po okładach, masażach i karmieniach w różnych pozycjach i na wiszącego cycka

Belina - a ile kosztuje taka wizyta domowa? Orientowalas sie czy masz to w pakiecie?

Mnie przy zatkanych kanalikach ratowal Das

reklama
Do góry