reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Niby tak ale powinien tez dostawac jedna kapsulke dziennie a on kurcze co drugi dostawal a i tak za kazdym razem pol dnia ulewa po niej. Niby go przebadala i powiedzila ze kosci czaszki sa twarde i ona nie wiazalaby tego pocenia. Tym bardziej ze eyszly mu w moczu liczne szczawiany wapnia i twierdzila ze to nadmiar witaminy wydalany z moczem. Kazdy gada inaczej.
Od jutra odrazu jak wstanie to dostabie.......

Michalina gdzie ten Bregović?
Kocham Gorana:sly:
Gratuluję obrotów, takich wypadków będzie coraz więcej. U nas największa zabawa nie jest na macie tylko w jak najszybszym opuszczeniu jej:p

Kornela ja też karmię mm i witaminę daję:thumbup: też mi się zdarza zapomnieć ale tragedii wielkiej z tego nie robię:p

Graza to zależy co akurat tymi rękami robi, ale zazwyczaj wyprostowane ma.

Tatuś uśpił małego terrorystę, uff polegałam przed telewizorem.
Miłego wieczoru Mamuśki:D

Ja wit d daje rano razem z probiotykiem. Rano odciaganie glutow, wieczorem gluty, fenistil, inhalacja, w ciagu dnia folik i wit B. Lekoman maly. Niech mi ktos powie, ze przy dziecku nie ma roboty...

Kornela - Adas tez sie poci. Tez zygal po wit D. Spokojnie. Na pewno wszystko jest ok. Musialby glodowac w piwnicy zeby miec wielki niedobor wit d

Lilla - adas spi w pajacu i body na krotki, albo w samym pajacu przykryty kocem - czasami dodaje drugi koc, bo ma chlodny karczek. Jak ma chlodne stopki sprawdzam karczek. Raczki bardzo czesto sa zimne. Dorosli tez tak miewaja

Jest woda!!! :D:D:D

Mój maly choć szczupły to ciągle goracy, spi w pajacu pod kocykiem.

Mnie też czeka impreza, we wtorek. Od jutra spróbuje coś odciagac na tę okoliczność, ale znając moje cycki może być różnie.

Z tym kinem super sprawa, już sprawdzilam i idę za tydzien, kino mam 200m od domu, aż dziw, że wcześniej nie wiedzialam o tych seansach.

Dzieki dziewczyby,ja standardowo panijuje bo maz twierdzi,ze maly ma witamine w mleku i nawet jak dostawal 3 razyvw tygodniu to jest ok. Od jutra podaje cidziennie i licze ze krzywdy mu nie zrobilismy do tej pory.
Dziewczyny codziennie w takie chlidne dni wychodzicie z maluszkam? Na dkugo? My mamy katar i nam pediatra odradzala chodzic w takie dni i w sumie juz z tydzien w domu siedzimy.
Dzisiaj Bartek 10 Razy przekrecil sie z plecow na brzuch. Bylam dumna:-) wczesniej tylko tyleczek rsekrecal a reka byla pod spodem a dzisiaj wyciagnal ja spod siebie. Kiedy on przechodzi te skoki jak ogilnie jst grzeczny? Bo nowe umiejetnosci nabywa i pieknie sie rozwija.

reklama
Moja młoda z brzucha na. plecy co chwila się odwraca, a z pleców na brzuch już nie :(

Wróciliśmy z ikei z materacami i przyrządami do karmienia. Mąż skręca łóżeczko, a przy okazji się złości że śruby i kołki nie pasują.

Młoda walczy w łóżeczku. W. końcu zaśnie.

Ostatnia edycja:
Do góry