reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

U nas 20 to jest w dzień. W nocy mamy 17 [emoji2]
Młody spi w body z długim rękawem pod kołdrą.

Dzień dobry [emoji3]

reklama
Jak spała pod kocem to się nie wybudzala.

Mamy jechać za raz do IKEI i zastanawiam się czy brać dziecko czy zostawić z dziadkami? Bez Zolki będzie szybciej. Zostawię ją. Teraz karmię więc następne karmienie dopiero przed 20:00.

Kornela ja daję codziennie :tak: Od poniedziałku 2 krople

Lilla zależy też jak gruby masz ten śpiworek - mój jest gruby, ale mam jeszcze taki cienki frotowy na wiosnę. Może masz właśnie taki cienki, to faktycznie mogło jej być cieplej pod kocem

MamoB tylko że z każdym miesiącem będzie ciekawiej z naszymi dziećmi :)

Belina super z tym kinem! Niby taka cywilizacja a u nas tego nie ma a szkoda.

Ja przegapiłam imprezę firmową ale Mel była jeszcze za mała i z butli nie piła. Teraz na wigilię pójdę i na koncert Bregowicza (nie wiem czy tak się pisze) nie jestem wielkim fanem ale idziemy ekipą z pracy więc będzie super :)

Mika kiedy wracasz?

Graza u nas było.takie lodowe piekło, samochodu nie dało się oczyścic z lodu!

Tusiaczku i ty dołączyłaś do mnie! Biegającej mamy żeby uśpić dziecko :D

Muszę Mel podawać wit. C i dzisiaj z mleczkuem na łyżeczce dostała ale się krzywila :D

A dzisiaj był u nas pierwszy wypadek z dzieckiem w tytułowej roli. Mel zalapała o co chodzi z obrotami z brzucha na plecy i podróżowała po macie piankowej raz na brzuch raz na plecy. A robiła to na tyle sprawnie że nim interweniowałam to mata się skończyła i wyrzneła przy obrocie na plecy głową o podłogę :/ oczywiście łzy i tulenie bo to pierwszy taki uraz ;) szybko się pozbierała i wróciła do zabawy.

Ostatnia edycja:
U nas jest 21-22 Karolek śpi w pajacyku pod kołderką tzn to jest jego dawny rożek wyciągałam wkładkę kokosową i mamy kołderkę:D

Czy Wasze dzieci gdy leżą na brzuszku mają wyprostowane palce u rączek?

Kurde u mnie witaminy podaje ma bo ja sie balam ze mi sie ta kapsulka wyslizgnie i jak maly byl na cycu przez pierwsze dwa miesiace dostawal codziennue a twraz jest na mm i przyznal sie ze dwa razy w tygodniu zapomina prawie zawsze a nawet jak mu da to po minucie jest cofka. Od kilku dni zauwazylam ze poca mu sie raczku,nozku i glowka i przestraszylam sie ze ma niedobor i poszlam do pediatry,zbadala go i mowi ze kosci czaszki trwarde,ciemiaczko tez ok i nawet jak czasem maz zapomni dac to nic sie nie dzieje bo witamina d sie magazynuje a i maly ma ja w mleku. Od jutra i tak zaczynam tego pilnowac bo wystraszylam sie tej krzywicy. Nie zganiam na meza bo sama tez powinnam pamietac i jestem zla na siebie. Moze nic mu bedzie nie?

reklama
Do góry