venus27
Fanka BB :)
Co tu takie pustki? My już na nogach od dawnooo. Spać mi się chce....Komu mocnej kawki? Idę robić
Jak Wasze nocki?
Graza dałaś radę z tym zastojem?
Lilla wyspałaś się?
Mama b, współczuję. Ja wieczorem padam ze zmęczenia, a co dopiero siedzieć do późna Próbowałaś wziąć ją do Waszego łóżka wieczorem i uśpić?
Dziewczyny daję Enfamil. Marcin chyba ewidentnie nie lubi niczego co nie smakuje jak mleko Boję się o zaparcia :/ Czasem daję mu wodę łyżeczką, ale to nie wyjście :/
Jak Wasze nocki?
Graza dałaś radę z tym zastojem?
Lilla wyspałaś się?
Mama b, współczuję. Ja wieczorem padam ze zmęczenia, a co dopiero siedzieć do późna Próbowałaś wziąć ją do Waszego łóżka wieczorem i uśpić?
Venus dopiero tydzień na mm, może jeszcze nie poczuł pragnienia...
Jakie mm teraz podajesz?
czesc
doti ja ide na glosowanie
venus jakie mleczko dajesz?ja malo Hanie pzrepajam bo w ogole nie chce,i wode probuje i herbatki ostatnio ale maly uparciuch z niej,na mleczko sie rzuca jak szalona
wspolzcuje bezsennych i placzacych nocek..
u nas zimno i mroźny wiaterek
ja jzu po kosciolku z dzieciakami,drugie danie mam juz na obiad ale mam ochote na rosolek wiec chyba gzdies na maisto wyskoczymy,zalezy od humoru Hani
milego dnia
Dziewczyny daję Enfamil. Marcin chyba ewidentnie nie lubi niczego co nie smakuje jak mleko Boję się o zaparcia :/ Czasem daję mu wodę łyżeczką, ale to nie wyjście :/