reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Haust duuużo zdrowia.
Kornela im mniej szczepionek jednego dnia, tym lepiej. W razie NOPu łatwiej dojść do tego, po której to szczepionce
Graża ja bym odczekała ze dwa tygodnie. I jak będziesz brać antybiotyk to bierz probiotyk i dziecku też podawaj.

Lilla ja mam tapatalk i nie mam reklam. Spróbuj jeszcze za pół godzinki.

Dzień dobry.
Nie dawno wstaliśmy z Wiktorem [emoji39]
Ja teraz jem śniadanie a W surowa marchewkę dostał do zabawy [emoji1]

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:cool:

Zaczynam wracać do żywych:)
O ile poboczne wątki jakoś ogarniam to główny sobie daruje;)

Mieszkaniem nie chwaliłam się wcześniej bo nie było kiedy. Kiedy udało się znaleźć takie jak nam odpowiada to trzeba było szybko załatwić formalności przeprowadzkę żeby nie powielać kosztów. Szczęśliwie udało nam się tak załatwić, żeby tam płacić do połowy miesiąca a tu mamy umowę od połowy.
Z plusów przeprowadzki, mamy mieszkanie cztery metry większe, w tym przypadku robi to wielką różnicę:thumbup:
W końcu mam mieszkanie z balkonem:thumbup:
Zostaliśmy na tym samym osiedlu, lubię tą lokalizację, bo wszędzie blisko:thumbup:
Moje dziecko z racji ząbkowania przez pierwsze dwie noce krzyczało prawie non stop, nikt nie wezwał policji, ani innych służb. Ba nawet nikt w ścianę nie zapukał. :eek:
Kochana sąsiadko, żegnaj:thumbup:
Przeprowadzka przeszła sprawnie, ale mam nadzieję, że następna już nie tak prędko.

To tyle u mnie teraz postaram się być już z Wami na bieżąco.

Miłego dnia:D

Haust zdrowia! Daj znać po lekarzu.
Lilla, ja też nie mam reklam w tapatalk.
Graza, bidulko, życzę Ci żeby ta laktacją się w końcu unormowała bo przecIeż ileż można.

Undomiel - przez ostatnie 2-3 tyg Nie spal od 1 do 2, potem od 3 do 4 i budzil sie o 6. Nie noc w noc ale czesto. Dzis pospal do 7:30. Budzil sie co 2 godz, a potem spal do 10:30!

Jagodka dzieki za odp. U nas szczepia tylko w srody wiec w nastepnym tyg zaszczepie go tymi ktore byly planowane a tydzien pozniej przeciwko pneumokokom bo w ta srode nic z tego bo maly cos znow zaczyna sie smarkac.
Lilka ja kupilam lyzeczke silikonowa dla malutkiego i odrazu maly talerzyk z przykrywka.
Haust zdrowka dla Was.
Niespiacym po nicach zycze aby maluszki sie zlitowaly i zaczely przesypiac nocki a do tego momentu duzo cierpliwosci.

reklama
Do góry