reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Elifit dzięki :) I widzę, że mała modeleczka nam na forum rośnie - jak ją mama wystroi w te wszystkie świecidełka, to forumowe ( i nie tylko) chłopaki oczu nie będą mogli oderwać :-)

Która z Was szyła spódniczkę z tiulu? Podeślecie mi linka, albo uszyje mi któraś? :-)

reklama
Małgorzatka dzięki - robienie a nie szycie to dla mnie jeszcze lepiej :tak:

Kornela masz rację, a moja Natalia ma mamę beztalencie i będzie Zuzi zazdrościć ;-)

Zdjęcia nie widzę od Elifit :( Zolka po spacerze zjadla (12:30), trochę się pojawiła na macie i ok 13.30 zasnela na niej. Obudziła się po 16, ze skupieniem próbowała z 10 minut włożyć smoczek do buzi. Potem posmiala się z ojcem, który łaskawie zmienił jej pieluche zanim podał mi do karmienia. Teraz zamiast jeść to gada ze mną. Takie buty.

edit: 19.36 Pusto tutaj.
My po zabawach, piosenkach i tancach. Młoda wykapana, przysypia przy cycu. Ja za chwilę pójdę uczyc się czasowników czasu przeszłego i zaprzeszłego. Potem sprawdzian.

Ostatnia edycja:
Cze dziewczyny:)

ostatnio nie udzielam się na forum walczę znów o moją laktację kolejny zastój za mną już nie wiem co robię nie tak. Pilnuję pory jedzenia nawet w nocy a tu znów problem zastój cały dół lewej piersi. czekam na wynik kolejnego posiewu z mleka byłam w poradni laktacyjnej udało się opanować zastój i co minęły 2 dni teraz mam guza pod lewą pachą. Problem cały czas dotyczy lewej piersi tej która podczas pobytu K w szpitalu wypełniła się guzami. Dziewczyny są takie dni że naprawdę nie wiele dzieli mnie od podjęcia decyzji idę po tabletki i przepalam pokarm. Jednak cały czas mnie stopuję fakt że K jest po operacji i ma przeciwciała przeciw tarczycy. Ale czasami mam dość karmię co 3h w nocy przed każdym karmieniem przez 20 min ogrzewam pierś po karmieniu obkładam się lodem śpię po 1.5h jestem ciągle zła, kłócę się Mż ale psychicznie i fizy nie wyrabiam.

LillaMy wczoraj byliśmy na wizycie i fizjoterapeutki . Mały ma napięcie w nóżkach, robi mostki, leżąc na brzuszku przechyla delikatnie głowę skutek asymetrii. Do tej pory sądziłam że jak podnosi się na nóżkach to jest ok, ale teraz widzę że robi to podaczas zabaway przy zmianie pieluszki oraz jak się złości. Fizjoterapeutka oceniła że nie jest źle mam jednak wybrać skierowania do ich ośrodka pierwszy wolny termin luty, porażka. Czy Wasze dzieci robią mostki? to znaczy podnoszą się na stópkach?

Przepraszam że tylko o sobie ale dzisiaj mam mega dołek:(

Haust a wystarczy napisać do elifit i dla Natalki też się coś znajdzie :p

Lilla puszcze ci na fb lub vb

Graza moja non stop robi mostki. W ten sposób pełza do tyłu.

Ostatnia edycja:
zostawiłam męża w domu a wyszłam z psami. wieczorem jest jego kolej ale wolal z niunia zostać, usypiac ja w chuscie.

Graza moja kumpela tez ciągle z nawalem walczyla i karmila tylko trzy miesiące.

Na rehabilitacji niemowlaków się nie znam. Moja nie robi mostkow. Na plecach to aktualnie chwyta kolana lub stopy.

A terapeutka nie pokazala ci jak masz sama ćwiczyć?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry