reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry
U nas nocka w miarę ok. Rano Zuzia marudziła ale usnęła i do 8.30 spała. Katar ją wkurza.

Na dziś planów specjalnych brak. Wzięłam się za prezenty dla siostrzenic i powstała taka oto opaska:

Załączniki

• 1416046841465.jpg
    1416046841465.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Ja się bawiłam i z dziewczynami w barbie i z bratem garaże się budowało i ojcu telewizory pomagałam naprawiać i z babcią pierogi lepiłam;-) Wszystkiego po trochu. Teraz potrafię i ugotować i szafkę skręcić i zawiasy wyregulować;-) Z rówieśnikami z bloku budowaliśmy bazy w krzakach - nie ma to jak nowe osiedle, wszędzie niewykarczowane łąki i pełno pustaków:-D Boże co to był za czasy.. Ma-mooooo, ma-mooo rzuć picie!!! I wszystkie dzieci darły się na raz, jak te matki nas poznawały to ja nie wiem;-)
Nocka znośna, Adaś o 5 wylądował u nas, co skutkowało dziwną pozycją do snu - jestem pogięta, jakby mnie czołg przejechał:confused2:

hej,

Jestem nie do życia:/ Niby Jula dala pospać do 7.30 a z łóżka wyszłyśmy kolo 9 ale jestem mega padnięta. Chyba pogoda tak na mnie działa bo siwo i ponuro jest. Ehh nic mi się nie chce.

Elifit super opaska :)

Jagódka też się tak darłam pod balkonem :D:D

Dzien dobry!

Pola:D rozwalilas mnie ta patologia:D :D

Elifit, super opaska!

Czytajac historie Waszego dziecinstwa powrocily do mnie wspomnienia, bylo naprawde super. Chciala bym zeby moje dzieci tez mialy takie wspomnienia, bo jak patrze na dzieci znajomych to tylko laptop, tablet i telefon.. I tak na przemian.:/

Mnie od rana glowa boli, ale juz zdazylam posprzatac. Wstalysmy po 10, ale poszlysmy spac po 1. Teraz mala usypia na cycu, a ja moze zjem wreszcie sniadanie.

Milego dnia!

Dzień dobry.
Elifit, świetna ta opaska [emoji5]
Jagodka, jak przeczytałam "mamo, rzuć picie" to pomyślałam: "bosz, co za patologia, matki alkoholiczki"...

Pola you made my day :D

My drugie karmienie skończyłysmy o 6 a potem spalysmy do 9. Gdy się obudziłam to młoda się rozgladala cichutko :D Potem toaleta, myju-myju, pucu-pucu i o 9.30 dopiero cyc. potem wyciagnelam wieksze ubranka bo pora wymienić co nieco. O 11 wyszlysmy do sklepu i spacerkiem wracamy do domu. W wózki zdrzemnela mi sie panna z pol godziny i tyle.

1st je chwilę a potem patrzy się na mnie jak na piramidy lub pola Elizejskie ze swoją minką "wow-jak to jest zrobione?", a chwilę później puszcza mega bąki. Chyba nie tylko :/

Witek dziś też co przysnal na noc,to kupa szła i poszedl spac po 23 a wstał o 2 i potem już jeść co 1,5h. Mąż dzielnie go lulał, ale i tak kończyło się cyckiem. Skoku kończ się wreszcie!!!

Ja też dobrze wspomniam dzieciństwo, było nas 6- ja z siostrą i kuzynostwo, więc zabawy były przeróżne. A że ja przedsiębiorcza bylam to i licytacje rysunków urządzałam i przedstawienia o kasa z tego była:)

hejka :)

Elifit świetna opaska :tak:

Córcia dziś dała nam niezły popis w nocy - 2 pobudki na zabawę. Wiem, wiem - Wy macie ich więcej, ale podejrzewam, że gdyby Natka miała je od początku lub częściej jakoś byśmy się przyzwyczaili..... A może i nie..... :-p Za to przespała całe przedpołudnie.
Zdążyłam posprzątać, obiad zrobić i nawet ciasto z gazety ( wyszło niedobre, ale pracy przy nim niewiele, więc cóż się dziwić :-) )

Teraz Natalia grzecznie na macie się bawi, a Mateusz śpi na kanapie ( gorączki nie ma - jeszcze - bo u niego takie spanie w dzień na kanapie zwiastuje gorączkę i chorobę :( )

Chyba sobie kawkę strzelę, bo oczy się kleją

reklama
Mamo b masz rację teraźniejsze dzieci takich wspomnień nie będą miały,takie czasy niestety:/

Elifit Ślicznie Zuzi w tej opaskę:)

My po basenie juz,upocilam się jak mysz,tak się szykowalismy ze klapek nie wzięliśmy i Ola skorzystała bo kupiliśmy nowe.

Przed chwila byłam na zakupach,chyba zaraz szarlotka sypana zrobię bo tak nam zasmakowala :)

Do góry