reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Skakanie w gumę to gdy starsze byłyśmy, w nogę z chłopakami to nawet mając 15lat grałam. Fakt ze stalam na bramce bo faulowalam, ale gralam :D
Wcześniej były ploty.

Pamiętacie "domy" w krzesel i koca? Ile czasu ja w takiej bazie spędziłam :)

Siema!

Tez bawilam sie w "chlopackie" zabawy :) raz posikalam sie ze smiechu przy kolegach ;D

Das obudzil sie przed 6. Zjadl i przysypial, wiec odlozylam go do lozeczka. Wiercil sie i zasnal w poprzek lozeczka... Przesunelam go, oczy jak 5 zl i zabawa...

To gdzie sie podzialy te dziewczyny ksiezniczki co baly sie wyjsc na podworko zeby paxnokci wlosow nie zniszczyc czy sukienki he ja tez jezdzilam na rowerze zeby pograc w pilke z chlopakami ja Lila bylam na obronie:) wczoraj tez sobie piwko bezalkoholowe na mecz strzelilam he i Franiu mnie zaskoczyl obudzil sie tylko o 1, 3,30, i o 5,30 a wstal o 7 i spi z powrotem:) a wczorajszej nocy wszystkie godziny na zegarze widzialam:) ja tak o sobie ale mam straszna skleroze.

Myszy tylko w nocy sie boje:) jedna mi w nocy na poduszke przychodzila siadala i patrzyla na mnie:)

Tusiaczek podziwiam za przeprowadzke szybka i to z maluchem .

Szukam malemu jakies fajnej zabawki edukacyjnej i nie wiem co sie sprawdzi bo w sumie to nie ogarniam tematu i nie wiem co pomoze mu sie prxy okazji rozwijac.

Hej
Ja miałam 2 siostry wiec zabaw chłopackich mniej było,lalkami po mnie bawi się teraz Ola.zawsze zazdrościlam koleżance która miała starszych braci;)za to teraz nadrabia moja Ola bo w otoczeniu same chłopaki,sukienki lubi Ale z pistoletem tez biega;)elegancka chłopczyca z niej;)

Szykujemy się właśnie na basen,ćwiczy tylko Ola ale musze jechać z całą 3 bo nie mam zkim zostawić.miałam z nimi wejść ale odpuszczam bo po pierwsze nie wiem czy ich ogarnę sama a po drugie leci mi z nosa,drapie w gardle,i Hania tez coś poki****e.

Miłego dnia:-)

reklama
Ja się bawiłam i lalkami i szalałam na podwórku. Mam na pamiątkę żużel w kolanie [emoji56] jak za szybko weszłam w zakręt na rowerze.

Dawno nie widzialm żużlowej drogi [emoji39]

Skakaliśmy w gumę, łapaliśmy żaby, budowaliśmy szałasy, bawiliśmy się w chowanego o zmroku i w podchody [emoji57]

Ale to były fajne czasy [emoji5]️

Do góry