reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Hehe Gib nic z tych rzeczy bo to byla mala myszka i zdechla w tych wlosach bo chyba siostra ja glowa przydusola chyba:-)doklsdnie nue wiem bo mysza rozmowna nie byla. Hehe. Koniec obrzydliwego tematu.
Bartek zjadl i zasnal,teraz pewnie pibudka o 7 wiec ide zaraz myc sie i po zimne karmi do lodowki:-D

Hej.Bylo tak pięknie, dziec młodszy juz spal ale standardowo przyszedł starszy i ją obudził. No i bądź tu człowieku opanowany :/poza tym dzień jak godzien. Plac zabaw, drzemka potem szkoła przetrwania w domu. Juz myślałam ze idealne chwile a tu muszę na nowo czekać aż zaśnie i jeszcze uśpić Igora Szczurów nie lubię ale w akwarium ni nie przeszkadzająkatka - wszystkiego dobrego dla Twojego mężczyznylilla - super mopsinka :) przytulaniecdoti - szalone te zęby!! Oby poszło gładko. Prezenty - Igor zamówił sobie od Mikołaja lego oczywiście i jeszcze piłę mechaniczną ale się zawiedzie bo od Mikołaja dostanie jeden prezent a drugi dopiero pod choinkę. W styczniu jeszcze ma urodziny. W ciemno obstawiam ze zażyczy sobie kolejne legoJadzinka dostanie jakąś drobną zabawkę albo dzień spędzony cały z babcią hehe
Agulam - zależy do jakiego wnętrza ten stolik bo zapewne nie w każdym by się dobrze prezentowal

Ostatnia edycja:
Zolka ładnie spała, ale obudziła się z płaczem :( Nie wiem czy to z głodu bo zazwyczaj budzi się i wierci, marudzi, ale nie płacze. No i jak smoczek ciumka to przestaje płakać.
Oglądamy z malzem FILOZOFOW. Dziwny film :/

heheh ale pogaduszki dzisiaj :)
mi się znów cycek zepsuł. od wczoraj mam zatkany kanalik, i wielkiego guza w cycku... eh. cały dzień próbowałam okładów, masowania, karmienia w dziwnych pozycjach... bez większych rezultatów... zobaczymy jutro. w nocy pewnie nie będzie mi się chciało okładów robić.

z dzisiejszych sukcesów, mały zasnął mi w dzień na rękach bez cyca :0 trochę musiałam pobujac itd. ale i tak byłam bardzo zadowolona :)

mam dwie historie o szczurach ale lepiej nie będę opisywac bo nie które spac nie będą po nocach :)

idę się zdrzemnąć.

edit
Lilla mój też czasemi się obudzi tak z strasznym płaczem - wydaje mi sie że w tedy miał zły sen, albo się przestarszył

Kyrcze ta klatwa to nie zarty. Napisalam,ze spi a po minucie wielki wrzask z wozka i wlasnie bawi sie z tata a ja zaraz bede mleczko robic. I juz po karmi i kapieli:tak:

No ja dzisiaj do męża że Zuzi to dopiero będę kupować lale i domek a ten do mnie że chyba po to właśnie córkę chciałam hehe. Mówię mu żeby się nie śmiał bo jeszcze sam będzie ten domek robił :)

Mój mąż dziś w gazetce z selgrosu wypatrzyl jakieś cudo lego technic czy jakoś tak i stwierdził, że jak Ola podrosnie to jej kupi...to jakieś koparki czy roboty były...w zeszłym roku kupił jej samochód sterowany...nasz sąsiad swojej córce tez kupił i wieczorami chłopcy bawili się na hali garażowej...gorzej jak dzieci...
W biedronce w tym roku drogie zabawki, czekałam na klocki drewniane, chciałam Oli dokupić drugi zestaw, a one teraz po 50 zł, gdzie rok temu za niecałe 20 kupowałam...tak samo takie autka wciskane były po 12 teraz po 25... Niech się bujaja, poczekam do lutego na przeceny.
Obraziła się na nas siostra M, bo kupili Oli pod choinkę jakieś organy duże z krzeselkiem a my powiedzieliśmy, że jak mogą, to niech oddadzą do sklepu albo jakiemuś innemu dziecku dadzą, bo raz ze Ola ma organy i się nimi nie bawi, jedynie melodyjki puszcza, dwa ze gabaryt duży a my nie mamy miejsca w mieszkaniu...i że wolimy puzzle czy grę edukacyjną, czy baśnie, no ale przecież prezent musi być duży gabarytowo i co to za prezent książka czy gra... Trudno, sprzedam po świętach i kupię zestaw puzzli, Ola uwielbia układać, wiec się ucieszy

reklama
Lilla ja sobie przypominam moje dzieciństwo i jak się z siostrami bawiliśmy lalkami i to są tak miłe chwile że nie mogę się doczekać aż będę się z moją córką bawić :).
Natomiast mój m od dwóch lat już swoje wspomnienia wdraża. I syn mu asystuje przy wszystkim. Nie przecze że i córka będzie z nim kiedyś meble klecić hehe ;)

Do góry