reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Lilla, trzeba bylo jej odpowiedziec ze takich brzudkich badylakow nie znosisz do domu. Jak juz ma sie za cos obrazac, to chociaz za cos konkretnego:D

Tusiaczku, malemu smakowala marchewka? Nie plul? :)

Elifit, witaj w klubie:/ lacze sie z toba w bolu i mam nadzieje, ze ju dzis odpuszcza sobie nasze panny:)

reklama
Młoda dzisiaj mało spala w dzień więc już jest nakremowana w pizdzamie, puszczam kolysanki i karmie na sen. Nagadala ojcu wszystko co wiedziała, az musiał iść zapalić :)
Mnie najbardziej bawi, że do Zolki też się nie odzywa. Jakby młoda była czemus winna. Teraz mnie to bawi bo jeszcze nie kuma, ale jak będzie starsza to będzie jej przykro jak babcia przestanie z nią rozmawiać. Leci trzecia piosenka a Zolka już przysypia...
Mamo B. jak kupisz ładny strój na chrzest dla Laury to się fotka pochwal. BTW co z twoja chusta?

Oczywiscie dam znac jak cos zakupie:D

Chuste bede miec pod koniec miesiaca w ostatecznosci pierwsze dni grudnia. Kolkowa z LL.

Laura tez po kapieli, byla wielka awantura, cyca nie, nic nie.. Wiec szybkie szykowanie wody, kapanie a teraz grzecznie usypia przy piersi..

A ja dzis padam ze zmeczenia, maz mnie jeszcze wkurza:/ dziecko placze, ze nie moge jej uspokoic, a on chodzi za mna i zadaje tysiac pytan! Wrrrr! I non stop: pomoc ci cos, pomoc? Cos zrobic? Czemu ona tak placze? Dlaczego nie chce sie uspokoic.. O masakra!

Hej, my dziś basen, dziewczyny Zadowolone, zapisalismy się na następny kurs od grudnia.
Teraz mam gości, siostra z narzeczonym są, Ola przeszczesliwa bo z nią ganiaja :-) a ja jakaś padnięta jestem... Wypije sobie z nimi Lecha free i padne ululana

Małgosiu ale. zazdroszczę ci zorganizowanych zajęć na basenie. Lecha mniej bo ja za mocnym tęsknię alkoholem. Wczoraj pili whisky i żołądkową gorzką a ja tylko powachac mogłam :(

Dostaliśmy zaproszenie na parapetówkową kawę do naszego drużby, więc jutro pojedziemy, tylko muszę jeszcze jutro kupić jakiś prezent, na szczęście Pani domu wprost powiedziała co by się jej przydało. No i ich córeczce też muszę coś kupić. Ostatnio widzieliśmy się pod koniec ciąży, fajnie odnowić przykurzone kontakty;-)
Miałam wprawdzie inne plany, bo w domu kupa roboty, ale ciągnie mnie do ludzi, sprzątnie się kiedy indziej:-p

Witam wieczornie :)
Tusia super, że już pierwsze lody przełamane :) Teraz będzie z górki. Moja Julka jak tylko ,łyżeczkę zobaczy to się cała trzęsie i już dziubek otwarty :) U ciebie też tak będzie :)
Jagódka pewnie sprzatanie nie ucieknie a trochę "odmulić" się trzeba :) Mi bardzo brakuje kontaktów z ludźmi. No ale cóż za granicą ciężko o dobre znajomości. Także korzystaj :)
Lilla ja też mam ochotę czasem na coś mocniejszego. Niby już mało karmię ale jednak, więc też mogę chwilowo tylko wąchać :)
Małgorzatka też zazdroszczę basenu, ja się zbieram już dwa miesiące i zebrać się nie mogę :/

Dzisiaj też jestem padnięta, dzień mi się dłużył strasznie. Julka na szczęście była lepsza niż wczoraj ale i tak czasem na uszach stawałam,żeby ją zabawić. No ale jutro się w końcu wyśpię bo mąż wstaję do Julki:) Hurrra :D Muszę koniecznie odespać ostatnie 3 dni.
Idę korzystać z chwili :) Spokojnej nocy dla wszystkich ale szczególnie dla mamy b i makoty :)

reklama
Limonka, dziekuje za pamiec:)

Niestety, mala wstala z mega przerazliwym placzem. Musialam ja rozbudzic zeby ja uspokoic a co za tym idzie teraz nie chce usnac. Posmarowalam i wymasowalam jej dziaselka.. Musialo to pomoc, bo wziela cyca, a przed rzucala sie jak ja dostawialam.

No coz,maz dzis nie dyzuruje wiec pewnie lobuziara usnie kolo 1ej:D

Do góry