reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Elifit sto lat!

Tusiaczku na alboom.pl zamawiam kalendarze. Dwa lata temu zamawialam i byłam zadowolona

My dziś byliśmy u znajomych, mają dwie córki, jedna 8 miesięcy starsza od Oli, a druga miesiąc od Zuzi. Starsze się wybawily, jak to fajnie jak dziecko już samo idzie się bawić z innym dzieckiem a nie tylko " mamo mamo "... Małe pogadaly sobie na macie, poogladaly się i poszły spać :-)

reklama
Hej nocnie, wróciliśmy do domu przed 12 to mąż tak się głośno zachowywał ze Zola się obudziła więc zmiana pieluchy, ciuchów i cycek i zasnela znowu.
właśnie karmienie jest. nic szczególnego.

Dzien dobry!

Czy jezeli napisze na forum, ze moja noc byla ciezka, to kolejne takie nie beda?

Nie wiem jakim cudem wasze dzieci przesypiaja cale noce. Nie wiem tez, gdzie przeminely czasy, w ktorych adas wstawal o 1 i 4, jadl 20 min i zasypial, ale od dzis nie bede sie w to zaglebiac, bo szlag mnie trafi...

W dzien lezy sam tylko wtedy kiedy spi. W lozku bola go plecki, karuzelka jest dla mieczakow, na macie jak pies lezec nie bedzie, w lezaczku ok, ale 2 minuty i super...

W kolko sie drze, bo marudzeniem tego nazwac nie moge.

Szarpie sie ze mna, drze sie, szczypie, wyrywa sie... Jak bedzie mial bunt dwulatka chyba zalatwie sobie ochrone

O bosz, Makota to brzmi okropnie :( Na pewno po jakimś czasie to się odmieni i życzę Ci aby to było wcześniej niż później.
My mamy drugą pobudke. Nakarmie i wracam spać bo ciemno wszędzie jeszcze.

Dzien dobry!

Teraz juz wiem, ze moje dziecko po prostu uwzielo sie na mnie:D
Jak maz dyzurowal to byla grzeczna jak aniolek, posmiala sie, wybawila.. Raz obudzil mnie na cyca z tekstem mama corka chce cyca:p a potem bez zadnej awantury usnela sama w kolysce!! Pfffffff..
A najlepsze jest to, ze nie czekala do 1ej ze snem tylko juz dawno o tej godz spala.

Makota, moze to zabki ida? Smarowalas mu dziaselka? Moze sprobuj.
Ja tam czekam z niecierpliwoscia az to minie u Laury, cokolwiek to jest.. Zabki czy skok, ale wiem ze to moze mnie wykonczyc juz niedlugo:D

Milego dnia.

Mam nadzieje, ze jeszcze pospie:/

Dzień dobry :)
Małgorzatkar dzięki, właśnie chodziło mi o coś sprawdzonego bo w necie pełno tego i nie wiadomo co wybrać:eek:

Makota i Mamo B u mnie podobnie. Z tym że ja mam w nocy złote dziecko, wstaje tylko na papu, ale jak tylko otworzy oczy to się zaczyna Armagedon:eek:
Nawet mi się nie chce o tym opowiadać bo i po co. Kocham moje dziecko i czekam cierpliwie aż ten mały terrorysta co w nim siedzi mi je odda;)

Miłego dnia :D

reklama
Dzień dobry,
Mamo B. a tak sobie myślę, że może twój mąż mniej ja zabawia i ona z nudów spać poszła?
Po porannym karmieniu wysłałam dziecko na mate a ojca na podłogę coby dziecko zabawial (ja dwie niedziele z rzędu na podłodze dosypialam). No i do 10 się udało pospac. Pogodę mamy cudowną. Słoneczko świeci a temperatura jesienna. Po śniadaniu chyba wyciagnę chyba szanownego tatusia na spacerek.

Do góry