reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzien dobry.
Od 4.30 jakos udalo sie przespac tylko z dwoma pobudkami.

Zaczynamy nowy dzien z dobrym humorem, ciekawe jak dlugo bedzie go miala:/

Elifit, zdrowka dla Zuzi.

Milego dnia!

No znowu bo przecież Aru też ma katar.

I Zuza wymusza wręcz chuste. Za cholerę nie poleży sama. Tylko ręce.

W środę pójdę do lekarza i niech ją zbada ale pewnie przełoże no bo jak inaczej

pola spokojnie ogarniecie temat. Chrzestni? jak to mówią: dziecku się nie odmawia ;-). Dla mnie nie byłby to żaden problem nawet na tydzień przed. Kościół luz, bo to chyba nawet tydzień przed można załatwiać, tylko pytanie czy chcecie robić jakieś przyjęcie/kawkę w domu czy w lokalu, bo w sumie to może byc największy problem. Ale trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po waszej myśli skoro już się zdecydowaliście. Jak ja się cieszę, że mam to już za sobą....:-D

elifit ja bym przełożyła szczepienie!

Elifit zdrowia dla maluchów.
ja wyszłam na spacer żeby dziecko pospalo przed basenem. W domu jakiś problem z zasnieciem był, a na dworze 500m i już oczka zamknięte. słoneczko świeci i jest zimny wiatr, ale jej w gondoli raczej nie wieje.

Pola ja np musze dac znac wczesniej bo niektorzybpracuja w weekendy. Inni z Poznania zawsze jak do nas jada to biora czwartek albo piatek wolny poniewaz do Wroclawia to ok 4h autem. Pytanie czy rodzina bedaca za granica bedzie zjezdzac do Was.

Zajebiście. Znów nie ma tej mojej lekarki bo na szkoleniu i terminy na szczepienie są na 22 grudnia przed świętami :///
Musiałam ją zapisać na 20 listopada do innej lekarki której nie ufam. Zobaczymy jak będzie zdrowa to zaszczepie a jak nie to znowu przekładam

Hej :-)

Elifit zdrówka dla dzieci - często mam ten sam problem tzn. Mati zaraża Natkę :/

Pola 3 tyg. wcześniej to wg mnie nie jest za późno :)

Mąż pojechał załatwiać becikowe - kurde 1000zł a papierów jakby milion mieli dać :/
Miałam jechać do ZUS, bo Natalia niby ubezpieczona, ale recepty drukują jej się na 100%, więc coś tam jest nie tak. No ale w ZUS mają długi weekend.

W środę chciałam w końcu szczepić Natalię, bo kataru brak, Mati też zdrowy. No ale lekarka ma wolne. Ciekawe czy Natalia wytrzyma kolejny tydzień bez kataru :confused:

Kupiłam dziś rogale marcińskie - niedobre bleee. Jutro jadę do siostry - ta to może z lepszej cukierni kupi hihi

reklama
Widzę że przy przedszkolach uchowac niemowlę zdrowe to graniczy z cudem. Elifit nie denerwuj się tak bo to nic nie pomoże.
kurde chyba do domu wrócę cieplej się ubrać bo mnie wiatr przewiewa. nie lubię wiatru bleee

Do góry