reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

temat główny: mdłości ciąg dalszy widzę ;) super, znaczy że nadal w ciąży jesteśmy hihihih. A tak poważnie, to już mnie te mdłości zaczynają wk....ć. Tez jem na siłę, bo jak nie zjem to jest jeszcze gorzej. Kibelek zaliczyłam do tej pory tylko raz i szczegóły Wam oszczędzę, bo to była masakra z 2 latkiem przy sobie....
Musztarda....hmmmm... pierwsza myśl, o ja też chcę! Druga, fuj lecę do kibla. Mięsa nie tykam od jakiś 2 tygodni, co najwyżej kęs i mam taką kumulację mdłości, że wolę podziękować.

Zbieram się za jakie porządki przedświąteczne, bo w tym tempie to do Wielkanocy nie zdążę nawet....

reklama
Witam nowe mamusie :)

A ja dziś zaczynam 11 tydzień, niedługo chyba koniec mdłości :)))

Muszę zacząć uważać co jem, bo mam potężne wzdęcia i potem mnie brzuch boli cały wieczór :(

Ostatnia edycja:
Gratuluje !:)
Ja jestem w 10tyg i ciązko wytrzymać z ciągłymi mdłościami :)
Z jedzenia tylko owoce , na sam widok mięsa uciekam :)
Smakuje też bardzo soczek pomarańczowy .
Martwi mnie też ciągły bół brzucha , jajników i ogolnie złe samopoczucie, ciągłe zmęczenie - przez cały dzień leże ponieważ ciąża jest zagrożona a o godz 20.00 już bym najchętniej spała bo czuję się jak po cięzkim dniu pracy :)

Hej dziewczyny
Wiecie na której stronie są takie suwaczki, które biorą pod uwagę inne parametry, a nie datę ostatniej miesiączki? Mój suwaczek źle pokazuje...

witaj tynka

kurde, tak się przyłożyłam do tej mojej bombki, że igłę złamałam... no i chyba pojadę i kupię cały zestaw, skoro jedna igła przeżywa niecałe dwie bombki...

reklama
Do góry