reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Witam wszystkie przyszłe mamusie, nie bardzo wiem jak mam tu pisać:)ale próbuje. Czytam wasze posty ale niestety nie wiedziałam jak się odezwać. To moja pierwsza ciąża i jestem przerażona i boję się cały czas, żeby coś nie zrobić, żeby nie zaszkodzić. Nie mam za bardzo z kim się podzielić obawami, może jestem przewrażliwiona ale cóż zawsze to ten pierwszy raz:) pozdrawiam:-)

reklama
Angelika2014 ja też się strasznie boję , panikuje jak mało kto ale znowu dlatego że to moja 3 ciąża , 2 poprzednie skończyły się niepowodzeniem , ale teraz jest dobrze dzidziuś jest silniejszy , biorę tabletki na podtrzymanie i czekamy :) Niedługo kończy się ten najgorszy dla nas czas pierwsze 3 miesiące ciąży :)

Postaraj się uspokoić bo dzidzia wszystko czuje :-)
Myśl pozytywnie :) i napewno wszystko będzie książkowo :)

temat główny: mdłości ciąg dalszy widzę ;) super, znaczy że nadal w ciąży jesteśmy hihihih. A tak poważnie, to już mnie te mdłości zaczynają wk....ć. Tez jem na siłę, bo jak nie zjem to jest jeszcze gorzej. Kibelek zaliczyłam do tej pory tylko raz i szczegóły Wam oszczędzę, bo to była masakra z 2 latkiem przy sobie....
Ja mam tylko drugi dzień mdlości, a już mam dość. Znalazłam sposób - cały czas coś gryżć, wtedy nie mdli. Ale od tego dupa rośnie :no:

Witam wszystkie przyszłe Lipcowe mamusie ;)
Ja 7 Lipca 2014 mam zostać mamą :) także chciałabym się dołączyć :):)
Witam witam! :tak:

Hej dziewczyny
Wiecie na której stronie są takie suwaczki, które biorą pod uwagę inne parametry, a nie datę ostatniej miesiączki? Mój suwaczek źle pokazuje...
na Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com byłaś?

Ale nas zatrzęsienie! Witam nowe Dziewczyny!

Ja dziś mam powera - aż się sama sobie dziwię:szok: Póki co mdli mnie bardzo delikatnie, więc wstawiłam rosołek - mam wenę, więc pewnie wyjdzie pyszny:-D Wstawiłam pranie, ogarnęłam sypialnie. Zaraz pakuję prezent dla Młodej. Dziś u mnie "matki boskiej pieniężnej", więc mogę się rozejrzeć za czymś na tyłek na Święta:tak: Jak tak dobrze się czuję, to muszę to wykorzystać i pewnie wezmę się delikatnie za porządki świąteczne, póki co w szafkach, bo tam i tak się tak nie kurzy.

Ja w tym roku mogę zapomnieć o jakich kolwiek porządkach przed świątecznych :-)
Zalecenia od lekarza to najlepiej nie oddychac :-) leżeć leżeć nawet się nie ruszać , jestem zdana na to co mężuś w domku zrobi :-)
mimo wszystko leżenie po jakimś czasie wydaje się bardzo męczące :tak:

Co do ubrań muszę inwestować już w większe rozmiary bo apetyt na czekoladę robi swoje :tak:

http://

reklama
hej dziewczynki, dawno mnie nie bylo bo mialam problemy z netem i ledwo mi sie strony ładowały.
widze ze coraz wiecej lipcówek w naszym gronie, serdecznie witam :)
ja bylam dzisiaj na pobraniu krwi i o zgrozo pierwszy raz w zyciu zemdlałam a pozniej jeszcze wymiotowałam, ale ze bylam na czczo to nie mialam za bardzo czym, i siedzialam tam w tym zabiegowym jak głupek blokujac kolejke;p ale pielegniarka byla bardzo mila wiec nic sie nie stalo. za tydz ide załozyc karte ciazy i beda juz wyniki, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, dostalam tylko glukoze no ale to wiadomo odrazu, mialam 90, wiec chyba dobrze bo norma z tego co sie oreintuje chyba cos ok 126? wiecie cos na ten temat?
Mdli mnie od czasu do czasu, no i cyce to jest cos okropnego :D dalej biore lutke i czekam do czwartku :) Pozdrawiam gorąco :*

Do góry