reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

A jak jest z waszymi brzuszkami? Widać już coś? Ja akurat jestem w 9tc4d, z dnia na dzień zaokrąglenie rośnie i ogólnie już po mnie widać. Szczerze mówiąc liczyłam, że nie będzie to tak szybko. Nie mieszkam w Polsce i nie mówiliśmy jeszcze nikomu, że jestem w ciąży. Plan jest taki, że rodzice w Wigilię znajdą pod choinką fotkę Maluszka (akurat będzie na świeżo, bo 20go grudnia mam usg). No ale w takim tempie to od razu sie połapią co jest grane juz w momencie kiedy wysiądę z samochodu i z niespodzianki będą nici...

reklama
u mnie jeszcze nic nie widac, bo mam dopiero 6 tydz, ale czuje pełnosc w brzuchu i widze ze jest inny ;p ale jedno mnie zdziwilo juz sie mnie 3 osoby pytaly czy przypadkiem nie jestem w ciazy bo jakos tak ładnie wygladam, inaczej ;> a ja narazie nic nie chce mowic wiec zmieniam temat ;p

Mamy wątek z galerią naszych brzuszków, możesz sobie zobaczyć jak u innych to wygląda.:tak: Maaatko, ale się zmęczyłam pakowaniem. Jeszcze słodycze i owoce kupię córci i z głowy.

U mnie też większość rodziny zoriętowała się w zeszłym tygodniu sama , na na ogół jestem szczupła a tutaj kuleczka na brzuszku :-)
No i oczywiście piersi też nie zostają w tyle :tak:

Witam dziewczyny,

ciezko za Wami nadazyc.

Ja odkad jestem w ciazy przytulalismy sie tylko 2 razy. Tez mi jest niedobrze (mam swoje lepsze i gorsze dni). A jeszcze szykuje nam sie przeprowadzka w styczniu. Mam nadzieje, ze bede miala lepsze checi do zycia. Teraz nic mi sie nie chce, nie ma tez nocy, ktora bym calkiem przespala. Po 4 godz. sie budze. Nie moge sie doczekac poniedzialkowej wizyty. Moze tym razem uda mi sie zjecie zdobyc.

Brzuszek u mnie juz widac. Na szczescie nie pod zimowa kurtka. Bylam dzisiaj mieszkania ogladac i czekam na telefon, czy dostane m czy nie. Trzymajcie kciuki

Ostatnia edycja:
zapomniałam naisać ze dziekuje za miłe przyjęcie :tak::-):-):-)

rybka1891 ostatnio słyszałam takie stwierdzenie ze jak brzuszek szybko wyskakuje to na dziewuszke ( moze mamy dziewczynek sie wypowiedza :-) ) i mi takie stwierdzenie by sie podobało bo moj brzuszek juz ladnie wystaje od 3 tyg a z sykiem wyszedl bardzo pozno a taki prawdziwy brzucholek mialam dopiero w 7 miesiacu . Czas pokaze

witam nowe mamy
ja w tej ciazy prawie nie mam mdlosci raz mi sie zdazylo troche wymiotowac ale to chyba przez kaszel,jest to mile zaskoczenie bo w dwoch poprzednich to nic tylko z glowa w k. siedzialam i nic jesc nie moglam a teraz to apetyt mam i wsuwam wszystko najlepiej nabial i mieso:-Djestem tylko ciekawa czy tak bedzie przez cala ciaze.......no i wzdecia tez mam ale nie mozna narzekac ,cos bolec musi.......martwi mnie tylko to ciagle plamienie raz ciemne raz jasne
ja niestety choinke bede miec sztuczna bo tytaj latwiej o palme lub kaktusa jak o swierk sa co prawda sosny/pinie ale od dolu lyse a korone z iglami maja dopiero na gorze nawet galezie sie nie nadaja na stroik bo igly maja dlugie i sztywne

lusia, ja sie wogole nie przytulam odkąd sie dowiedzialam lekarz mi zabronił, na czas kiedy biore lutke, mam nadzieje ze w czwartek zniesie mi ten zakaz bo najbardziej to wiadomo szkoda mi męża ;p

reklama
lusia, ja sie wogole nie przytulam odkąd sie dowiedzialam lekarz mi zabronił, na czas kiedy biore lutke, mam nadzieje ze w czwartek zniesie mi ten zakaz bo najbardziej to wiadomo szkoda mi męża ;p
Ja sie pytalam mojej ginki i powiedziala, ze mozemy. Ale teraz tez bede miala 100 pytan do, bo mnie jajnik podczas przytulanek boli (tak jak za czasow mojej torbieli) i nie wiem, czy to normalne. Nic w poniedzialek sie dowiem

Do góry