A jak jest z waszymi brzuszkami? Widać już coś? Ja akurat jestem w 9tc4d, z dnia na dzień zaokrąglenie rośnie i ogólnie już po mnie widać. Szczerze mówiąc liczyłam, że nie będzie to tak szybko. Nie mieszkam w Polsce i nie mówiliśmy jeszcze nikomu, że jestem w ciąży. Plan jest taki, że rodzice w Wigilię znajdą pod choinką fotkę Maluszka (akurat będzie na świeżo, bo 20go grudnia mam usg). No ale w takim tempie to od razu sie połapią co jest grane juz w momencie kiedy wysiądę z samochodu i z niespodzianki będą nici...
reklama
u mnie jeszcze nic nie widac, bo mam dopiero 6 tydz, ale czuje pełnosc w brzuchu i widze ze jest inny ;p ale jedno mnie zdziwilo juz sie mnie 3 osoby pytaly czy przypadkiem nie jestem w ciazy bo jakos tak ładnie wygladam, inaczej ;> a ja narazie nic nie chce mowic wiec zmieniam temat ;p
U
użytkownik 902
Gość
Mamy wątek z galerią naszych brzuszków, możesz sobie zobaczyć jak u innych to wygląda. Maaatko, ale się zmęczyłam pakowaniem. Jeszcze słodycze i owoce kupię córci i z głowy.
Witam dziewczyny,
ciezko za Wami nadazyc.
Ja odkad jestem w ciazy przytulalismy sie tylko 2 razy. Tez mi jest niedobrze (mam swoje lepsze i gorsze dni). A jeszcze szykuje nam sie przeprowadzka w styczniu. Mam nadzieje, ze bede miala lepsze checi do zycia. Teraz nic mi sie nie chce, nie ma tez nocy, ktora bym calkiem przespala. Po 4 godz. sie budze. Nie moge sie doczekac poniedzialkowej wizyty. Moze tym razem uda mi sie zjecie zdobyc.
Brzuszek u mnie juz widac. Na szczescie nie pod zimowa kurtka. Bylam dzisiaj mieszkania ogladac i czekam na telefon, czy dostane m czy nie. Trzymajcie kciuki
ciezko za Wami nadazyc.
Ja odkad jestem w ciazy przytulalismy sie tylko 2 razy. Tez mi jest niedobrze (mam swoje lepsze i gorsze dni). A jeszcze szykuje nam sie przeprowadzka w styczniu. Mam nadzieje, ze bede miala lepsze checi do zycia. Teraz nic mi sie nie chce, nie ma tez nocy, ktora bym calkiem przespala. Po 4 godz. sie budze. Nie moge sie doczekac poniedzialkowej wizyty. Moze tym razem uda mi sie zjecie zdobyc.
Brzuszek u mnie juz widac. Na szczescie nie pod zimowa kurtka. Bylam dzisiaj mieszkania ogladac i czekam na telefon, czy dostane m czy nie. Trzymajcie kciuki
Ostatnia edycja:
Madziorka87Lodz
Zaangażowana w BB
zapomniałam naisać ze dziekuje za miłe przyjęcie :-):-):-)
rybka1891 ostatnio słyszałam takie stwierdzenie ze jak brzuszek szybko wyskakuje to na dziewuszke ( moze mamy dziewczynek sie wypowiedza :-) ) i mi takie stwierdzenie by sie podobało bo moj brzuszek juz ladnie wystaje od 3 tyg a z sykiem wyszedl bardzo pozno a taki prawdziwy brzucholek mialam dopiero w 7 miesiacu . Czas pokaze
rybka1891 ostatnio słyszałam takie stwierdzenie ze jak brzuszek szybko wyskakuje to na dziewuszke ( moze mamy dziewczynek sie wypowiedza :-) ) i mi takie stwierdzenie by sie podobało bo moj brzuszek juz ladnie wystaje od 3 tyg a z sykiem wyszedl bardzo pozno a taki prawdziwy brzucholek mialam dopiero w 7 miesiacu . Czas pokaze
witam nowe mamy
ja w tej ciazy prawie nie mam mdlosci raz mi sie zdazylo troche wymiotowac ale to chyba przez kaszel,jest to mile zaskoczenie bo w dwoch poprzednich to nic tylko z glowa w k. siedzialam i nic jesc nie moglam a teraz to apetyt mam i wsuwam wszystko najlepiej nabial i miesojestem tylko ciekawa czy tak bedzie przez cala ciaze.......no i wzdecia tez mam ale nie mozna narzekac ,cos bolec musi.......martwi mnie tylko to ciagle plamienie raz ciemne raz jasne
ja niestety choinke bede miec sztuczna bo tytaj latwiej o palme lub kaktusa jak o swierk sa co prawda sosny/pinie ale od dolu lyse a korone z iglami maja dopiero na gorze nawet galezie sie nie nadaja na stroik bo igly maja dlugie i sztywne
ja w tej ciazy prawie nie mam mdlosci raz mi sie zdazylo troche wymiotowac ale to chyba przez kaszel,jest to mile zaskoczenie bo w dwoch poprzednich to nic tylko z glowa w k. siedzialam i nic jesc nie moglam a teraz to apetyt mam i wsuwam wszystko najlepiej nabial i miesojestem tylko ciekawa czy tak bedzie przez cala ciaze.......no i wzdecia tez mam ale nie mozna narzekac ,cos bolec musi.......martwi mnie tylko to ciagle plamienie raz ciemne raz jasne
ja niestety choinke bede miec sztuczna bo tytaj latwiej o palme lub kaktusa jak o swierk sa co prawda sosny/pinie ale od dolu lyse a korone z iglami maja dopiero na gorze nawet galezie sie nie nadaja na stroik bo igly maja dlugie i sztywne
reklama
Ja sie pytalam mojej ginki i powiedziala, ze mozemy. Ale teraz tez bede miala 100 pytan do, bo mnie jajnik podczas przytulanek boli (tak jak za czasow mojej torbieli) i nie wiem, czy to normalne. Nic w poniedzialek sie dowiemlusia, ja sie wogole nie przytulam odkąd sie dowiedzialam lekarz mi zabronił, na czas kiedy biore lutke, mam nadzieje ze w czwartek zniesie mi ten zakaz bo najbardziej to wiadomo szkoda mi męża ;p