reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Film bardzo piekny, juz dawno,dawno temu go ogladalam.:-)
tak Lilla, z Laura wydaje mi sie, ze jest lepiej. Nawet sie posmiala, pogadala troszke. Ale to jeszcze nie jest moja Laura:-( mam nadzieje, ze jutro juz naprawde bedzie lepszy dzien. Ewidentnie ma cos z brzuszkiem, bo jak sie ja dotyka to prezy sie, wygina, krzywi i zbiera jej sie na placz. Kupa poszla, ale byla tak wodnista ze nie bylo nawet slychac jak zrobila. Ooo sorki, ze taki temat na noc:-D
Teraz juz spi, zmasakrowala mi lewego suta :szok: mam nadzieje,ze to nie jest tylko drzemka:baffled:

Dziekuje dziewczyny za Wasze slowa otuchy.

Dobranoc.

aaaa juz nie pamietam kiedy pisalam na bb z laptopa, patrzac na nasze suwaczki stwierdzam, ze ten czas zapiernicza jak szalony :-)

Mamo bobasa cieszę sie ze lepiej u was

Jagodka trzymam kciuki, żeby Adasia nie zsypalo i żebyś mogła jeść :)

Lilla mój nick jest nieskomplikowany i łatwo się domyślić :)

Moja Zuzia dziś po szczepieniu wczorajszym pół dnia przespala. W sumie to i ja skorzystalam i wstalysmy dopiero po 11 :) Ola ma jutro bal dyniowy, idzie więc przebrana za dynie do przedszkola. Dziś zrobiłam obu dziewczynom zdjęcia w sukienkach dyniach, jak zgram, wrzuce :) Zuzia dziś pokazała, ze potrafi się okrecac na boczek prawy, a ile radości miała z tego

Katka ja cię rozumiem, bo ja też dumna chodzę i mogłabym non stop opowiadać, jak Ola sobie świetnie radę daje w przedszkolu itp :) dzis ciocie powiedziały, ze dostanie rolę w jaselkach, mama urosła kilka cm z dumy :)

Pff, moja krolewna spi jak wrobel na galezi, co chwile sie budzi na cyca. A jak juz nie je i chce ja podniesc do odbicia to jest placz.
Padam ze zmeczenia, a ona jeszcze dokazuje:)
Teraz mam nadzieje, ze juz spi tak na powaznie.
Dobranoc

Mojej też się coś śni ale chyba już się nie obudzi. Ciekawe ile jeszcze tego skoku będzie.

Małgorzatkar dopiero jak spojrzałam na twój nick to zauważyłam że tam jest Małgorzatka a ja cały czas Małgorzata i se myślę co to znaczy Kar ;):p

Dobranoc po raz drugi.

Mnie kiedyś dawno temu kolega nazwał limonka (dlaczego? już nie pamietam) tak mi zostało, często go używam jako loginu właśnie, a 8721 to rocznik i akurat jak pierwszy raz się gdzie logowałam miałam 21 lat i tak mi utkwiło w pamięci i zostało:)
Gosia i Bartek nawet nie wiesz jaki miałam ubaw przez twój login :D Kiedyś siedzę na forum i mój coś tam zaczął patrzeć i nagle " heheh taki login sobie wymyśliłaś (zadowolony, że go w nim uwzględniłam hehe bo ja gosia on bartek) ja mu na to,że to nie ja, ale zonka przyliczył :D
Mamo bobasa, życzę wam żeby wszystko się unormowało.
Katka gratuluję oficjalnego przedszkolaka :)
Jagódka trzymam kciuki żebyś w końcu zaczęła cieszyć się jedzeniem :)

Moja niunia jak zwykle po 21 padła i śpi ale też jakoś niespokojnie. Poza tym dzień minął spokojnie grzeczne było moje dziecko :). Jutro znów dzień z tatusiem, idziemy do miasta bo Jula ma braki w bodziakach, prawie wszystkie za małe.

Poza tym już wam pisałam,że na początku tego miesiąca dostałam pierwszą @, i teraz jakoś tak powinnam znowu dostać. Od kilku dni czuję się jak flak i na dodatek cały czas podjadam. Dziś mnie tak brzuch bolał, że myślałam, że to już ale jeszcze chwila luzu. Ehhh jak dobrze było bez @. No cóż, życie. Idę spać. Dobranoc
Spokojnej nocki:)

A ja znow tylko dobranoc. Mialam byc rzeska i poodpisywac, ale laptopa widze jak starszak bajki oglada na nim :p a teraz tak mnie nogi zaczely bolec, ze to glowa mala. Id ud sie zaczelo, kolana ciut pominelo i w kostki poszlo. Zaaplikowalam ibuprofen i ide w kime. Pa.

Witam się nocną porą. Po karmieniu o 23.30 dziecko 2.30 znowu je. Mogłaby już wrócić do poprzedniego trybu, że pierwsza przerwa miała 6h!
Oczy a zapałki teraz teraz muszę mieć. Właśnie spojrzałam na karton i się przypomniało, że KATAREK przyszedł dzisiaj. I spodnie moje urodzinowe od męża. Spodni jeszcze nie rozpakowalam bo kolo 21 przenieśli. Dziecko skończyło drugą pierś opróżniać to trzeba dalej spać. See you :*

reklama
czesc! ostatnio pisalsm ze nie miewam nawalow - to se wygadalam! obudzil mnie bol cycka, wiec musialam obudzic dziecko i sie karmimy.
lilla moj nick tez nie skomplikowany - jak bylam mala to mnie tak nazywali. teraz czasem zaluje, ze niw wymyslilam nigdy nic bardziej oryginalnego, tajemniczego troche :p

kurde, mala zasnela ale nie oproznila cycka tak dobrze... za jakis czas pewnie znow bede musiala ja obudzic :/

dobranoc!

Do góry