reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Troche pospalam. Mala dalej spi, zaczynam sie martwic, bo przez caly dzien byla aktywna moze z godzine:/

Moj wymyslilam na szybko, teraz zaluje ze taki dlugi :) kiedys, kiedys na poczatku ciazy zalogowalam sie tu na forum jako Sylwia czy cus, a potem zapomnialam hasla, dokladnego nicku i ciezko bylo mi odzyskac haslo:/ ale napisalam wtedy moze ze 2 posty:/ poza tym szkola wypelniala mi moj caly wolny czas i przypomnialo mi sie o Was jakos w marcu albo kwietniu:D

Aaa Lilla, Laura ma body rozowe w koniki z napisem My little pony:D
Makota, a zem nawet na to nie wpadla:D bo nie wiedzialam jak masz na imie:)
A Tusiaczek zawsze, zawsze myslalam ze ma na imie Justyna:D u nas na kazda Justyne mowilo sie Tusia, no i dzis zburzylo mi to obraz swiata bo sie okazalo zes Marta:D haha:*

Ostatnia edycja:
U gastro spoko, ale krolewicz malo przybiera. 100 g w tydzien. M uznal, ze mam malokaloryczne mleko, bo Adas je zbyt czesto i malo przybiera. Poza tym nie mam z czego odciagac.

Gasto kazal dawac prio i prebiotyki i pokazac sie w lutym. Proponowal wprowadzac gluten.

Tyle u nas

Gluten w 4 m-cu?:szok: Zmień gastrologa.. Boże.. co to za pomysł w ogóle?? I 100g na piersi to jak najbardziej normalne przybieranie, szczególnie w drugim kwartale życia. A M. niech się nie wypowiada, to Ty masz cycki i wiedzę na ten temat, a nie on.
Lilla Młoda miała fazę na "jagódki, czarne jagódki"..i tak zostało;-)

Cześć Kochane,

Doti gratulację:) maluszek w żaden sposób tego nie demonstrował?

Mamo_bobasa a może to ząbki? moi rodzice najgorzej wspominają etap mojego ząbkowania. Doszło do tego że płakałam tak strasznie że traciłam przytomność. Jeden lekarz ocenił zapalenie płuc drugi że to zęby wychodzą. Dostali jakiś lek do podawania ale stwierdzili że to był najcięższy czas.

Mamo bobasa oby się więcej sytuacja nie powtorzyla. katka jak pasowaniu. lilia ja się nie wysilalam nick mam od imienia i nazwiska. Kornela jak u chirurga. Hania drzemie,chyba zaraz ja zbudze bo niedługo pora kapania. nadal nie ogarniam bb z tel:((((

reklama
Elifit to cieszę się, że Ci podpasowało:tak:
Adaś marudzi, zaraz trzeba będzie kąpać.. Ogarnęłam ubranka na 68, bo Adaś mi z 62 (z większości) wyrósł i mam tyle tych ubrań, że nie ogarniam, bo w kilku miejscach poskładałam te nowe + jeszcze po Klaudii.. Masakra:baffled:

Do góry