reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Mamo Bobasa a mnie się zawsze wydawało, że od Justyny to prędzej Tysia będzie:p

Czy wasze dzieci też tak mają, że potrafią cały dzień marudzić, płakać i wrzeszczeć a jak przychodzi z pracy szanowny Pan Tatuś to leżą grzecznie i szczerzą dziąsła?

:o

Tusia skad ja to znam:D :D u mnie jest tak caly czas.

Graza, sprawdzalam dziasla, to nie to;(

Mala wstala, ale zaraz znow spiaca sie zrobila. Juz wykapalismy ja, a teraz sie wyglupia:) a taaaak jej sie ziewalo:p

Tusiaczek też to często przerabialiśmy.

Wczoraj zjadłam pączka, dziś ciastko francuskie z dżemem (i budyniem jak się potem okazało:-p). Adaś zareagował częstszymi pierdziochami.. Ciekawe czy go zsypie.. Czy może wreszcie coś się normuje.

Katka to Kaśka po czesku ;-)

Dumna mama ze mnie :-) małego przedszkolaka w domu mam :-) tak ładnie śpiewała :-) moje maleństwo :-)
Sorry że ja tak w kółko o tym :p ale serce matki bije mocniej i myśli krążą w okół wielkiej chwili małego człowieczka ;-)

Katka - gratulacje dla zdolnej śpiewaczki :) mogę się domyślać jaka jesteś dumna
Mój nick jak łatwo się domyślić - od imienia

Mamo bobasa - to ci córeczka zafundowała noc.. oby się już nie powtórzyło

Jagódka śpi, Igi spac nie ma zamiaru ale szaleje w łóżku babci więc mam chwilę spokoju. Wyrodna matka jestem i mam nadzieję, że u niej zaśnie a łóżko całe zostanie dla mnie :D:D

W moją córke wstąpił diabeł. Jak ona na mnie fuczy! Taka furia w głosie! Charakterna będzie coś czuję.

Dziewczyny "Nietykalni" lecą na dwójce. Przepiękny film polecam!

Ostatnia edycja:
reklama
Mamo bobasa to miałaś przejścia. Mam nadzieję, że już lepiej z malutką. Może ją coś przestymulowała i to reakcja ze strony układu nerwowego. No ale to sie można tylko domyślać, a lekarze.... szkoda słów.

Katka gratulacje dla starszaka. A mama jak dumna, to oczywiście że się chwali i nie ma w tym nic złego ;-)

Mój nick od imienia też. W szkole też tak do mnie wołali. A że bella było zajęte, to wyszła bellina.

W ogóle cycki mnie swędzą od wczoraj, a dokładniej sutki. W sumie prawy bardziej. Nie mogę mieć nic ubranego. Nie jest ani czerwony, ani poraniony, tylko swędzi i kłuje :baffled: Ogólnie młoda się mocno wyżywa, więc może coś jednak uszkodziła.

Doti gratulacje dla Wiktorka :tak:

Do góry