reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hej :-)

Agulam ciężkie przeżycia za Wami :-( Ale super, że siostrzeniec już do domku wraca :tak: Dużo zdrówka dla niego :tak:

Natalka dość sztywno trzyma główkę i to od dawna. Martwi mnie tylko ta niechęć do przekręcania jej w lewą stronę. Chyba zakupię tę poduszkę motylka, bo kocyk u nas za bardzo się nie sprawdza :-(

Venus dużo sił Ci życzę - zobaczysz już za chwilę wszystko będzie ok :tak:

reklama
Agulam, bardzo sie ciesze ze wszystko sie ulozylo! Jeszcze zobaczysz jakim Wojtus bedzie okazem zdrowia:)

A ten szpital, lekarze.. Bez komentarza:(

Moja trzyma sztywno glowke dopoki nie przekreci na lewa strone, przekreca na lewo i cale cialo jej leci na lewo;/ nie bylo tak, byla mega poprawa:/ tzn jak ja trzymam a jak lezy na brzuszku to jest wszystko ladnie, pieknie.

Ostatnia edycja:
Agulam, wreszcie wieści od Ciebie i to jakie!!! Super,że wracają, to znaczy,że jest dobrze:tak:

Wybieram się na spacer, zakupy i po dziecko do przedszkola. I co???
Dzieci przygotowane na zimę a mamusia kurtki nie ma. Trzeba w pawlaczu poszukać:no: Mam nadzieję,że się wcisnę.
Dobrze,że rekawiczki i cienką czapkę znalazłam, bo nie wyszłabym na ten wiatr chyba

Zalaczylo sie...

Załączniki

• 1414066461132.jpg
    1414066461132.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 50
AGULAM UWIELBIAM TWOJEGO POSTA. DOBRE WIEŚCI AZ SIĘ PORYCZALAM ZE SZCZĘŚCIA.

GiB trochę się synek GIBnął. Ja rękę trzymam między nogami dziecka, a lokiec pod pacha, druga ręką przytrzymuje dolna nogę. Staram się zmieniać strony, ale jak każdy wole jedną i ja preferuje.

reklama
Agulam miło, że napisałaś, bo myślałyśmy tu o Twoim siostrzeńcu.
Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej. Dużo zdrówka dla maluszka!

GiB ja trzymam za jedno kolanko, a drugą ręką pupka. Tak fizjo nas uczyła. No i przynajmiej 2 tygodnie tylko prawa ręka, potem asymetria powinna zniknąć, to zmiany stron.
A jak ją nosiliśmy na kołyskę, to był krzyk, że cycka nie ma. Kojarzy jej się ta pozycja.

W ogóle to dzień dobry :)

Mam dziś małego ulewatora, ale ulewa śliną z domieszką mleczka. Ale macha dzisiaj strasznie koniczynami, to pewnie za mocno się przy tym spina. Nocka też dziś była słaba, więc nie funkcjonuje za dobrze :baffled:

Do góry