reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Update kupa poszła:) Mama szczęśliwa, dziecko szczęśliwe :) Mam nadzieję,że już będzie znowu dobrze szło tak jak kiedyś, przynajmniej dwie kupy w ciągu dnia :) Ale temat mam hehe.
Moja Julcia jeszcze nie przekręca się z brzucha na plecy itd, tzn, czasem jej się uda ale to jeszcze nie za każdym razem.

Dzisiaj próbowałyśmy marcheweczkę :D ładnie jadła oczywiście ilość znikoma. Ale jak miksowałam ją blenderem to Julka miała taki ubaw, że myślałam ,że peknę ze śmiechu.

Limonka ta marchewka przy zatrzymanych kupach to chyba średni pomysł. Poleca się ją przy biegunkach.

Mój przedszkolak już tydzień w domu siedzi, jest lepiej ale nadal nie idealnie.

Jagódka zdrowiej, opieka na 2 chorowitkami jak samemu się ma kiepski dzień to trudna sprawa.
Ja mam powoli dość wycierania nosów na zmianę, nie wyrabiam z nimi w domu.
Starsze strasznie zazdrosne, ciagle chce się bawić a małe dziś strasznie marudne. Jeżeli zaśnie to siostra za chwilę go obudzi i tak w kółko
Teraz śpią oboje. Mam nadzieję,że wstaną w lepszych nastrojach.

Elifit ja tez bez @
Poduszka motylek jest super, potwierdzam.
Moja zupełnie nie kuma jak pelzac tylko śmiesznie ręce wyciąga do przodu i w ryk :D a ja jej ze stoickim spokojem powtarzam "bez pośpiechu" ale to jak grochem o sciane.
Dzisiaj dostałam becikowe.

Dzisiaj na obiad pierogi z mięsem. Nie robiłam sama. Kupne, ale dobre. U nas jak na wyspach u GiB czy Limonki huragan idzie. Wieje, leje i jest ponuro. Tesciowa wróciła z pracy to wyskoczylam z psami, żeby Zolki nie zabierać w ten wiatr. Wróci malz to do sklepu pojadę, albo jeszcze teraz jesli mloda zasnie.
Tylko piwo wypije :D

Załączniki

• 1413899050747.jpg
    1413899050747.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry