reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Jesteśmy po szczepieniu K waży 7,4kg:D super:szok: w trakcie ani po wkłuciu nie płakał, bardzo dzielny ten mój chłopczyk:) pewnie przez to, że tak często jest kłuty przy sprawdzaniu hormonów tarczycy. Teraz śpi a mama drży nad Misiem.

Jak K miał wodniste kupki to Dr polecił marchwiankę na związanie stolców, Mój K robi kupkę co 5 dni, karmię piersią, Dzisiaj zrobił, widok przezabawny najpierw się spinał za chwilkę śmiech i tak przez parę min. Taki zadowolony.

Elifit ja też bez @.

Jagódka dużo zdrówka dla Was.

Lill My ja sądzisz mogę wykonywać takie ćwiczenia z małym bez konsultacji, w tej chwili szukam fizjoterapeuty. cwiczenia obrotowe - YouTube Dziewczyna ćwiczy z 6 m-ym dzieckiem doczytałam w komentarzach mój ma 3 miechy i 2 tyg może to za wcześnie?

reklama
Ooo... Tez czekam na becikowe. Nie popuscilam im i zawiozlam wszystkie wymagane papiery

Michalina, a kiedy dostalas decyzje o przyznaniu?

Ej. Mam hita. Pol dnia nosilam Dasia, bo terrorysta tylko u mnie jest spokojny, upralam, posegregowalam ubrania, przygotowalam czesc rzeczy do slubu i chrztu. Teraz leze pdzykryta kocem, bo das spi, na co M ogladajacy calh dzien tv na kanapie: a Ty co? Chora jestes? Zle sie czujesz? Ja: odpoczywam sobie. On: a Ty zmeczona jestes? :D

Ostatnia edycja:
Kurde becikowe - zapomniałam o wniosku. Trzeba męża pogonić z wypełnieniem! Kasa się na święta przyda :-)

Po wczorajszym spacerze naszych przedszkolaków dziś na zajęciach pojawiło się 8 dzieci :sorry:

Włączyłam sobie hell's kitchen może nasunie mi się jakiś pomysł na jutrzejszy obiad :-D a jak nie to robię forumową wątróbkę :-)

Graza ta babeczka z filmiku całkiem fajnie to wszystko pokazuje i tłumaczy. Uważam, że na przewroty jeszcze za wcześnie, ale to podnoszenie głowy na boku możesz spokojnie próbować. Pamiętaj, że należy stymulować, a nie wymuszac ruch. Docisnac bark, a nie ciągnąć głowę w górę.
Makota odpoczywaj przed wielkim dniem. Faceta pogon niech sam się zajmie Adaskiem przez 3h to. zobaczymy czy wypoczety będzie.

Elifit, to jednak byla zumba? :D bardzo dobrze!

Lilla - nie wiem jak ten wielki dzien zniesie Adas :/

Co moge wziac na przeziebienie i oslabienie? Musze odszukac te liste wrzucona przez Jagodke, bo cos mnie lapie

.

Kurcze coraz więcej was z @. Czy ktoś oprócz mnie jeszcze został bez @?
tak. Ja. U mnie pewnie długo nie bedzie @.

Co moge wziac na przeziebienie i oslabienie? Musze odszukac te liste wrzucona przez Jagodke, bo cos mnie lapie
Kup sobie *spam* syrop. Albo prenatal gardło/ katar - w zależności od tego co konkretnie ci dolega.

Graza, dopytalas co z ta szczepionka i dlaczego kazali ci płacić?

Kurcze, moze ja tez powinnam cos zacząć ćwiczyć z małym? Bo czesto sie szwedamy po domu bez celu (oczywiscie opowiadam mu co sie dzieje wokół, tak jak Michalina).

reklama
Hej, Lusia kolo 20 zażyczyła sobie kolację i poszła spać... niestety jakos niespokojnie spi. wierci się i płacze przez sen. Nie wiem czy tak sobie czy ten huragan tak na nią wpływa? Czy wy zauważyłyście zmianę zachowania u waszych dzieci podczas silnych wiatrów?
Dobranoc!

Do góry