reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry, my mialysmy pobudkę o 6.30, nakarmilam i odlozylam do łóżeczka. Mężowi się na amory wzięło (???) Potem dziecko chcialo z rodzicami pogadac, więc na do łóżka wzięliśmy, ojciec poudawal samolot, znowu chwila w łóżeczku(krótka drzemka). Przysnelismy. Następnie dziecko mnie obudzilo więc walnelam ja na mate (filmiki zaraz na galerie wrzucę) a teraz zmeczona na niej usnela.

reklama
Bellina, jak napisalas co za ciasto masz to wiedzialam, ze ten weekend nie przejdzie bez niego. Troche za malo nasaczylam biszkopt i jak dla mnie wyszedl za suchy, ale ja juz zjadlam dwa kawalki:)

Czesto robie tez kruche z budyniowa pianka i malinami, znika u nas w mega szybkim tempie:) to troche odskocznia od ciast owocowych, ale muffinkami nie pogardze, mnie jednak zawsze wychodza jakies twarde i suche:/ mimo ze robie z owocami, GiB pochwal sie przepisem na muffinki:)

Nie pomyslalam o jakims poslizgu, musze to wyprobowac. Dzieki dziewczyny!

Hejka :-)
Witam się wśród żywych. Mnie od czwartku trzymała jelitówka - dobrze, że mąż w piątek mógł zdalnie pracować, bo nie wiem jak zajęłabym się dziećmi.
Na szczęście już jest ok i właśnie szarlotkę wsadziłam do pieca :-)

Pięknie dziś u nas - baaardzo słoneczna jesień - tak lubię :-) Pewnie wyciągnę rodzinkę na dłuuuugi spacer :-)

Hej kobietki :)

Jagódka zdórwka dla ciebie i córci :)
Lilla mój małż tez pewnie by mnie zjadł jakbym go w nocy obudziła.

Dziewczyny przestancie o takich pysznosciach pisac, bo mi żołądek nie powiem gdzie ucieka:/

Odnośnie wczesniejszego tematu ja też juz po pierwszej @ jestem. Tyle ze od ok miesiąca karmienie mieszane. Teściowa mi mówiła, że karmiła córkę przez rok tylko piersią a @ dostala też po ok 4 miesiącach. Także nie ma reguły.

Moja córcia w nocy ładnie śpi od 21 do ok 8. Ale od dwoch dni jest jakaś niespokojna kolo 12. Poza tym mam wrazenie, że dzisiaj o 2.30 się obudziła, ale nie płakała i usnęła.

Jak wasze dzieci spią w dzień, bo u mnie z okazji super nocek drzemki w dzień masakrycznie krótkie :/

Dzisiaj koleżanka wpada w koncu jakaś rozrywka :)

Moja w dzien spi roznie, nie ma reguly. Pierwsza drzemke robi sobie zazwyczaj krotka, 20-40min, potem to juz jak jej pasuje, czasem godzine, czasem trzy:)

Zrobila taka awanture, ze musialam ja ubrac i wyjsc na spacer.

U mnie też awantura, bo spać nie mógł, poszedł z A. do sklepu i teraz siedzą w ogródku, dziecko wreszcie śpi. Dziecko numer dwa ma obrzydliwy zielony katar w ilościach hurtowych.. boję się, że bez antybiotyku się nie obędzie:baffled:

reklama
Do góry