reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Lilla, u nas co prawda nie popsuty jest ten bolec, ale sie wyrobil i kolyska sie przechylala w jedna strone bardziej, a z nia Laura. Maz wkrecil dwa wkrety kolo tego bolca w ta nozke i sama kolyske i jest git, wcale nie widac ze one tam sa. Co prawda kolyska przestala byc kolyska, ale na razie uchronilo mnie to przed zakupem lozeczka turystycznego.
Kolyske mam do 9kg, wiec chciala bym zeby mala jak najdluzej w niej spala, chyba ze wczesniej zanim osiagnie taka wage zacznie siedziec:D

My pierwsza pobudka.

Pada u nas, wieje, ze malo okien nie wyrywa://

reklama
Pobudka byla o 1 a potem o 2, ale tylko smoczek dałam bo to chyba zły sen ja meczyl bo się uspokoila i spała do teraz (6). Wali baki straszne, mam nadzieję ze kupa będzie pozniej bo teraz nie jestem gotowa na pobudkę definitywna.
Ja walczę z pęcherzem, az skończę karmić. Tak to jest wypić prawie 1,5l wody od 16 do 20.
Mamo Bobasa moj malz pewnie tez jakoś to naprawi, ale w nocy byl bardzo zly na mnie.
aaaa sikam.... lecę. papa

Dzień dobry

Lilla opanowałaś forum wchodzę a tu na każdym wątku Lilla:eek:
A reszta gdzie uciekła?

U nas też jedna pobudka przed pierwszą, no i ostateczna po szóstej. To już trzeci dzień jak. :thumbup:

Pamiętacie moją sąsiadkę? Tą co ma problem z płaczącym dzieckiem i stuka mi po ścianach? Wczoraj mieli jakąś imprezę. Tzn taką u Cioci na imieninach jest wódka i jest mielony. Walki trwały do drugiej, tzn o tej Zasnęłam. Na szczęście dziecka mi nie obudzili bo bym interweniowała chyba. Ale tyle historii dziwnej treści to ja dawno przez ścianę nie słyszałam.
Wrr

Kawkę komuś? Bo robię;)

Dzien dobry!

Mala zrobila pobudke, usnela przy cycu a ja nie moge zasnac:/

Zajadam sie juz ciastem, Tusiaczku moze chcesz do kawy?:D

Lilla, a co ten maz Twoj taki nerwowy:) popsulas, no przeciez nie specjalnie! Ze musial wstac? No ty przeciez wstajesz kazdej nocy:) a nie zloscisz sie na Zolke!

Milej niedzieli.
Ja dzis nie mam planow, a jutro ginekolog. Chyba mi szwy puscily po porodzie, albo zle zszyli, no bo mam wrazenie, ze moja pochwencja konczy sie dopiero na dziurce w odbycie:p no sorry, ze tak przy sniadaniu ale jak inaczej mam o tym opowiedziec:D

Dziewczyny a czy Wy odczuwacie jakis bol przy stosunku po porodzie? No mnie boli jak cholera, malo tego wydaje mi sie jak by weszlo we mnie trzy takie anakondy, a jest tylko jedna:/ nie mialam tak przed porodem:/

Ostatnia edycja:
Dżem dobry

U mnie nocka w porządku. Do 9 spaliśmy. Matka wyspana :D
Słońce pięknie świeci. Zapowiada się piękna niedziela :)

Mamo_bobasa grunt pod to dobry poślizg ;) no i delikatnie. Ja do tej pory unikam niektórych pozycji.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Mamo bobasa widzę, że pozazdrościłaś ciasta z fajnym skutkiem :)
Ja już kawałek swojego też zjadłam, teraz czekam aż mi chłop po bułki na śniadanie pojedzie. Taki typ, że sobie wymyślił, że co niedziela będzie kupował na śniadanie świeże pieczywo. Tylko "piekarnię" o 10 dopiero otwierają.
GiB babeczki z jagodami o nom nom nom.... chyba sobie zrobię w tym tygodniu, ale z malinkami i z nutellą :-p

I mój dzieć obudził się dopiero o 4.30 na pierwszą pobudkę :szok: zazwyczaj o 1 się budzi, a tu taka godzina. Moje cycki były w ciężkim szoku :-p

Anakonda :-D Nie ogarnęłam w pierwszym rzucie :-p

reklama
Mamo bobasa kup sobie mucovagin, uelastyczni trochę wszystko. Ja w kilku pozycjach czuję jeszcze dyskomfort (w miejscu nacięcia), ale ogólnie jest ok.
Ja mam jogurtowca od mamy - wczoraj kawałek zjadłam..póki co reakcji brak;-)
Dzięki za życzenia zdrowia,przyda się, bo też mnie coś bierze

Do góry