reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Mika prosze cie bardzo (biorę procent hihi ;) )

Makota ma pobudzenie :) edit: haha :D miało być na*

GiB ja też dziwki przeczytałama wczoraj któraś jadła zupe a ja przeczytałam kupę bo gdzieś obok była gadka o sedesie :p

reklama
Dziewczyny rozwala mnie ten pepek malego. Juz 4 razy bylismy na lapisowaniu i mam go octeniseptem patyczkiem czyscic, ale za kazdym razem leci krew i cala skora w srodku od tygodnia zaczerwieniona. Widziala to ta chirurg i nic nie mowila. Nie wiem isc z tym w pon do pediatry? Boje sie zeby nie jakis stan zapalny sie nie rozwinal, ale z drugiej strony ciagle przypala lapisem, ja tre i moze z tego to zaczerwienienie? Kiedy to sie wreszcie wygoi wszystko.

Boże ja też czytam i się zastanawiam, że tu o dziwkach i anakondach:-D Chyba już mi starczy na dziś i powinnam iść spać:-p
A tak w ogóle to rano chciałam odwiesić słuchawkę prysznicową, odwiesiłam i nagle..jak pieprznęło!:szok: Cały reling z tym "wieszakiem" runął na dół rozcinając mi stopę:baffled:. I słyszę "Zyjeeesz?!" "Żyję, ale prysznic nie przeżył:p" Zajebiście.. łazienka mi się sypie doszczętnie.. dwa dni temu znowu zepsuło się w niej górne światło :wściekła/y:
I jeszcze Klaudia się pochorowała.. Bleee.. idę spać:confused2:

Jagodka, jak by nie bylo chyba szykuje Ci sie remont lazienki:D

Dziecko moje dopiero usnelo, dzis to samo co wczoraj.. Nie spala od 16ej do teraz.. Nagadala sie, wysmiala, wyplakala.. I w koncu zasnela. Tez ide spac, bo padnieta jestem.

Dobranoc! Spokojnej nocy Wam zycze:)

Jagódka zdrówka dla Ciebie i Klaudii.

Ja też mykam spać, za 1h pobudka bo trzeba pilnować piersi. dzisiaj moje dziecko ktoś zaczarował zmienił całkiem pory karmienia i mama może sobie schować zegarek(karmienie co 3h) do tego od południa cały czas śpi, nie żebym narzekała. Ehh ten mój Pączek to chodząca (a raczej leżąca :D) zagadka.

Dobrej nocki

Hej, zepsulam Zoli łóżeczko - kołyske, a dokładniej polamalam ten bolec blokujący gdy ja wyciagalam. Nie wiem jak, ale budzilam męża żeby coś z tym zrobił bo bym nie mogła jej spać położyć.
wściekły jest na mnie.
wieczorem bylam u koleżanki. Zolka grzeczna. dalam jej oglądać bajki bo sama jadłam.
co za noc. jutro pewnie nowego łóżeczka będziemy szukać.

Lilla a nie miałaś kupować łożeczka turystycznego?

Jagodka zdrówka dla Was.

Ech moje dziecko coraz wcześniej się budzi i gdyby to jeszcze było co 3h a,założę się, że znow o 6 będzie koniec nocy. A tak ladnie już spał 6 h.

reklama
Do góry