reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Elifit, ja kp i juz po @ :(

Tusiaczku, oj tam:D bo nie wiedzialam jak grzecznie napisac, ze co innego wsadzil :D haha! :D

Kornela, walcz, gryz sie o swoje poki czas:D
U mnie jest tak, ze jak maz jest w domu, to ja karmie, no bo on cyca dac nie moze :) a on odbija mala.

Moj przy dziecku wszystko zrobi, tylko najgorzej mam z tym wyjsciem gdzies, no i drazni mnie jeszcze to jego" mama daj cyca".. Na kazdy jej placz slysze ten tekst:/
Kiedys wyszlam, a on po pol godz dzwoni do mnie zebym wracala bo mala okrutnie placze z glodu.. Acha, juz z glodu.. Jak karmilam przed samym wyjsciem. Powiedzialam, ze nie jest glodna, a mnie tez czasem placze i ja do niego nie dzwonie. Ot, tyle i sie rozlaczylam. Poradzil sobie, wystarczylo dziecko przebrac bo w pampersie dwojka byla!

Tusiaczek, co ja bym dala zeby uslyszec taki tekst od swojego, ze on wezmie mala a czy ja moze nie chce sie zdrzemnac:( juz wiem co by bylo, malej by sie nudzilo w jednej pozycji i plakala by, a on stal by w progu z tekstem... MAMA DAJ CYCA!!

Ostatnia edycja:
reklama
Elifit, ja tylko kp i niestety jestem w trakcie.
No i dzięki za pomysł na biznes. Od dziś otwieram gabinet stomatologiczny online. Wydaje mi się,że jeszcze czegoś takiego nie ma, więc pewnie zbiję fortunę;-)

Malgorztakar, pisałam niedawno o tym,że w smyku online taniej niż stacjonarnie, ale nie wszystkie produkty przecenione

Ja oddaje Dasia pod opieke M, ale wyjsc nir moge, bo z obu piersi odciagam 20 ml

Slod nic nie pomogl...

Ta metoda 7 5 3 jest na nawal czy pobudzenie?

reklama
Co wam po głowach chodzi? :D:D:D

Mika czytałam co pisalas o cenach w smyku ale mialam kupon rabatowy. No spodnie i bluzy wyszły mnie taniej , tylko te kurtki, jak oddam to dodatkowe ponad 30zl będę miała

Do góry