reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Kornela przez ciebie w polskim sklepie będą mnie uważali za wariatke bo czytając twojego posta o kulawym kolesiu wybuchnelam śmiechem. Sam fakt nie jest śmieszny, ale sposób w jaki to napisałaś jest przekomiczny.

Kornela i to jest położna? pfff
Ja pamiętam, że Elifit mnie zaraziła w ciąży bólem zęba, także GiB uważaj na nią:-D
Jedziemy odebrać samochód..

Kornela Padłam ;)
Wiem że to nic zabawnego że mieszkasz w miejscu gdzie nie czujesz się bezpiecznie, ale jak to czytałam to się prawie udusiłam ze śmiechu.
A tą położną to sobie odpuść, widać że wiedzę ma nie z tego stulecia i jednym słowem pitoli od rzeczy.

My już dzisiaj po krótkim spacerze chustowym mały zasnął, mężu zmywa po śniadaniu a ja piję sobie kawkę.
W planach na obiad spaghetti. Tyle u mnie, miłego dnia dla wszystkich

Hej kobietki :)
Dzisiaj się wyspałam bo mąż do Julci wstawal:) Ogólnie musze wczesniej chodzic spac bo jula spi ladnie od 21 do 8 ale jak sie klade kolo 1 to ledwo na oczy widze, przez Polskę tak się rozregulowałam.

Kopacz moja Julcia skończyła już 4 miesiące parę dni temu także powolutku coś będę wprowadzać. Poza tym już prawie nie jje piersi.

Idę cos ogarnąć bo prania i prasowania mam masę.

Hej, muszę powiedzieć ze mam dość uczucia "niezastąpienia" przy dziecku. (karmienie piersią) Wkurza mnie to że nie mogę wyjść na dłużej, a mój szanowny małżonek PRACUJE I POTEM MUSI SIĘ ZRELAKSOWAĆ a ja kur.. nic nie robie całymi dniami i nie potrzebuje 'oddechu'.

Poza tym byłam w sklepie z drugiej ręki. Zdjęcia wstawie na zakupowym.

Lilla, ja juz przywyklam do tego uczucia. Nie moge nawet odciagnac mleka :( moj m tez zmeczony praca, choc ostatnio zajmuje sie malym i nawet wysila sie Aby poznac jego potrzeby. Wyszlabym na cala noc, chocby na jedno piwo. Nic z tego. Nawet trudno o beztroska kawke na miescie z kolezanka

reklama
Lilla ja nie karmie piersia juz a tez nie moge wyjsc na dluzej bo moj maz tak jak Twoj gada, ze po pracy potrzebuje relaksu. Ogolnie musze mu wszystko mowic co ma zrobic a nawet wyklocac sie. Maly ma 3 miesiace a on ani razu nie zmienil mu pampersa............dla mnie to zart jakis.

Gdzie jest ten zakupowy? Czesto pisze o jakims innym watku a ja nie wiem o co kamam :no:

Do góry