reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Tusiaczku , u mnie dziś schabik duszony z kaszą jęczmienną:tak: Ale mam ogromną ochotę na makaron. A w weekend chyba pierogi z mięsem.

Ubranka niemowlęce w Lidlu już od poniedziałku są. Ja się napaliłam na dresiki, ale mnie rozczarowały. Wzięłam za to body i bluzeczki.:tak:

reklama
Hej, ktora nie podaje k bo brzuszek boli? Chcialam zauważyć ze ta witamina jest potrzebna żeby byla dobra krzepliwosc krwi, dopóki sam organizm nie zacznie jej produkować (3mz) należy podawać. Nie pamietam kto to napisal, nie widzę ile jej maluszek ma, ale ostrzegam ze konsekwencje mogą być poważne.

Dzisiaj na obiad zrobię placki ziemniaczane. Dziecko moje naszarpalo się przy piersi i przysypia. znowu musze skarpetki szukac bo glizda zgubila. wstapilysmy do domu zostawić zakupy i zabrać psa na spacer. może na kasztany pójdziemy...
Parowar blender Philipsa wstawilam na zakupowym. Jest fajny bo gotujesz na parze, potem odwracasz pojemnik i blendujesz. Dobry sprzęt.

Mi tez pediatra mowil ze bezpieczniej jest podawac witamine k chyba ze bede karmic pol na pol cyca i mm albo tylko mm to wtedy odstawic bo jest w mm. Tak wiec od 2 tyg karmie mm i w nocy byl cyc wiec przestalam dawac k a od 3 dni nie ma juz i w nocy cyca.

Zjadlam przed chwila cale opakowanie ptasiego mleczka:-) nie zauwazylam nawet kiedy haha:-D

Kuskus uwielbiam, cukinię też.
Tusiaczku jak można nie lubić :-p

Powiem Wam,że wrzuciłam na Allegro kilka rzeczy od 1zł i mam rekordową jak do tej pory oglądalność. Może wreszcie pozbędę się stosów zalegających w mieszkaniu:-)

Ostatnia edycja:
Mika to ty pisalas o wykanczaniu mieszkania? Ja to uwielbiam, jak remontowalismy gore to bylam w zywiole- sama wybieralam kolory, materialy, meble, co gdzie ma stac- maz tylko zatwierdzał:) no i marudzil tez troche jak np nie chcialam w salonie zyrandola tylko zazyczylam sobie 6 drewnianych belek na suficie a w nich halogeny:) i musieli jakos to zrobic hehe

mika podaj nazwe uzytkownika z allegro to podpatrze:)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Lilla- Kiedys wogole tej wit nie dawali i nikt nie umarl.. Ja tez nie a mama tylko D dawala. Ja K mam duzo w mleku ale nie sadze ze dziecku stanie sie krzywda jak jej nie dostanie.. Kazdy sam dokonuje wyboru:)

Co tej wit k to chyba za bardzo zawierzylam poloznej bo mowila żeby odstawić a przecież moglam szukać z innym olejem-nośnikiem który by nie szkodzil. Zawsze trzeba ufać sobiei drążyć temat. Juz kilkakrotnie popelnilam ten blad.Widocznie nie ucze sie na bledach:\ Z drugiej strony dawalam trochę mm.

Tak na marginesie to jesteśmy Marcinkiem na spacerze,pogode mamy swietna. Chyba ostatnie podrygi.

Mam jeszcze pytanie. Kiedy Wasze dzieci zaczely podciagac glowke kiedy chwytalyscie je za raczki tak jakby do siedzenia?mam nadz ze wiecie o co chodzi?

reklama
Cukinia zarabista z papryką i pomidorami mniam.
Kuskus u mnie często jak nie zdążę ziemniaków obrać ;) W ogóle lubię różne kasze :D

Wróciliśmy ze spaceru w lesie. Ale gorąco jest uff.

Do góry